Над Дніпропетровщиною збили 3 БпЛА: уламки впали на територію підприємства, спалахнула пожежа

Уламки “Шахедів” впали на Дніпропетровщині / Getty Images

У ніч проти 22 січня окупанти вкотре атакували територію України безпілотниками типу “Шахед”. Під ударом опинилася й Дніпропетровська область.

Там уночі пролунали вибухи. Як стало відомо згодом – працювали системи та засоби протиповітряної оборони.

У Дніпропетровській області спалахнула пожежа

Ворог уночі атакував Україну дронами-камікадзе типу “Шахед”. Сили та засоби протиповітряної оборони працювали у Дніпропетровській області. Зокрема, у Дніпровському районі українські захисники збили 3 “Шахеда”.

Як повідомили в ОВА, уламки впали на територію підприємства, унаслідок чого спалахнула пожежа. На щастя, ніхто не постраждав.

Уламки впали на територію підприємства. Виникла пожежа, яку рятувальники загасили. Пошкоджена будівля. Ніхто не постраждав,
– мовиться у повідомленні.

Як відпрацювала ППО уночі

У ніч на 22 січня 2024 року ворог атакував Україну 8 ударними БпЛА типу “Shahed-136/13” Традиційно окупанти запустили їх із району Приморсько-Ахтарська, що у Краснодарському краї.

Як повідомляли у Повітряних силах, спочатку загроза була для Дніпропетровської області. Згодом “Шахеди почали рухатися у напрямку Херсонської та Миколаївської областей. Загроза також була для Кіровоградської та Черкаської областей.

Сили та засоби ППО влучно відпрацювали й знищили усі 8 дронів-камікадзе, якими намагався атакувати ворог.

Усі 8 “Шахедів” знищено зенітними ракетними підрозділами та мобільними вогневими групами Повітряних Сил та Сил оборони України в межах Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської та Кіровоградської областей,
– повідомили у Повітряних силах.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *