Надзвичайна ситуація на Полтавщині: понад тисяча сімей залишилася без газу

На Полтавщині аварія на газопроводі / Колаж 24 Каналу

У Полтавській області на газопроводі стався витік. Мешканці двох населених пунктів сидять без газу.

Про аварію повідомили у Полтавській ОВА. Там запевнили, що відповідні служби працюють над вирішенням проблеми.

Що сталося

12 лютого на газопроводі в Новосанжарській громаді стався витік газу. Його виявили працівники “Полтавагазу”.

Аби ліквідувати наслідки надзвичайної ситуації, майже 1500 тисяч родин у Лелюхівцях та Нових Санжарах довелося тимчасово позбавити газопостачання

На місці працюють фахівці й необхідна техніка, щоб оперативно усунути витік і забезпечити безпечний розподіл блакитного палива до осель людей,
– пояснили в ОВА.

Отруєння газом в Україні: останні випадки

  • На Київщині чадним газом отруїлися дві неповнолітні дівчинки. Це трапилося під час поїздки на дачу. Родина прибула до заміського будинку у селі Торфяне. Сім’я планувала провести тут вихідні і вирішила розтопити піч, аби прогріти будинок. Втім, внаслідок несправності повітропровода відбулося задимлення. Двох доньок – 12 і 10 років – доставили до лікарні з отруєнням. На щастя, все минулося без загрози для здоров’я обох дітей.
  • Трагічно завершився подібний випадок у Новогород-Сіверському. Там від отруєння чадним газом загинула ціла родина – батько, мати і їхня 4-річна дитина. Інцидент стався у квартирі двоповерхового багатоквартирного житлового будинку. Витік газу відбувся через порушення правил експлуатації газового котла.
  • В Ужгороді теж ціла сім’я отруїлася чадним газом у власному приватному будинку. Постраждало 5 членів родини. Серед них – троє дітей, віком 11, 9 років і 6-місячне немовля. Дітей поклали до реанімації дитячої лікарні. Їхню 32-річну матір теж довелося госпіталізувати.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *