Наші військові відійшли з Авдіївки: хронологія 724 дня війни

Військові вийшли з Авдіївки / Колаж 24 Каналу

Українські військові дають ворогу відсіч на усіх напрямках фронту. Вони продовжують захищати мирні українські міста від ворога.

Україна протистоїть повномасштабній агресії Росії уже 724 дні. Про усі події цієї доби на фронті та політичній міжнародній арені – читайте у тексті 24 Каналу.

06:17, 17 лютогоЗробили все і навіть більше, – командир легендарної 3 ОШБр про вихід з Авдіївки

Третя окрема штурмова бригада, яка воювала в Авдіївці, покинула місто. За словами командира 3 ОШБр Андрія Білецького, воїни зробили все, що могли, і навіть перевершили очікування.

При цьому воїни 3 ОШБр боролись в умовах тотальної кількісної переваги ворога у живій силі, в техніці, у снарядах. У своїй заяві Білецький згадав і командування, якому подякував за виважене рішення. Бій для Третьої штурмової триває.

06:13, 17 лютогоТарнавський прокоментуввв відхід військових із Авдііївки

Бригадний генерал Тарнавський наголосив: оточення українських підрозділів не допустили. Командувач ОСУВ “Таврія” підтвердив, що отримав розпорядження про виведення військ. Захисники перейшли на заздалегідь підготовлені позиції.

У ситуації, коли ворог наступає по трупах своїх же солдатів із перевагою снарядів десять до одного, під постійними бомбардуваннями – це єдине правильне рішення,
– додав Тарнавський.

06:04, 17 лютогоРішення про відхід з Авдіївки

У ніч проти 17 лютого Олександр Сирський повідомив важливу новину, яка стосується ситуації в Авдіївці. Він ухвалив рішення про виведення наших військових з Авдіївки.

Головнокомандувач додав, що наші захисники гідно виконали свій військовий обов’язок. Він підкреслив, що вони зробили все можливе задля знищення найкращих російських військових частин, завдали ворогові значних втрат у живій силі, а також техніці.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *