Навчання в Європі без вступних іспитів або НМТ

Університет інформаційних технологій та менеджменту (УІТМ) у Жешуві, Польща – це найбільший недержавний університет Підкарпатського регіону.

Крім того, це вищий заклад освіти, який має один із найвищих рейтингів у Польщі. Впродовж багатьох років УІТМ займає лідируючу позицію серед недержавних закладів міжнародного класу. 

Університет розташований у місті Жешув, одному з найбезпечніших міст за рейтингом компанії Home Broker, яка займається підготовкою рейтингів найбезпечніших міст Польщі. Дані показують, що Польща, а також Чехія, Словаччина та Угорщина є одними з найбезпечніших країн. 

Жешув – це місто, яке в повному обсязі використовує свій інноваційний потенціал, адже це по праву “столиця нових технологій”. Тут впроваджуються перші інноваційні і технологічні зміни не тільки у цілій Польщі, але й у цілій Європі. Місто створює комфортні умови для розвитку бізнесу, і його співпраця з фірмами, на думку експертів, є найкращою в Польщі.

Жешув – це сучасне місто у поєднанні з доглянутими і відреставрованими пам’ятками. Це ідеальне місце для студентського життя, адже місто постійно розвивається, а вартість проживання менша, ніж у більшості великих міст Польщі. Обираючи Жешув, ти обираєш майбутнє, академічну атмосферу, цікаві студентські роки, а також довгий список потенційних роботодавців.

Університет активно співпрацює з університетами та освітніми установами з Європи, США та Азії, саме тому мережа закордонних партнерів дуже швидко розвивається. Співпраця з центрами з усього світу включає: 

  • програми обміну студентів та науковців (Erasmus+);
  • студентський обмін у рамках професійних практик;
  • організація спільного навчання на бакалавріаті та післядипломній освіті;
  • організація конференцій, літніх шкіл та майстер-класів;
  • тощо.

На даний момент в УІТМ навчається близько 1500 іноземних студентів з таких країн як: Китай, Індія, Непал, Іран, Нігерія, США, Фінляндія, Німеччина, Португалія, Іспанія, Україна, Узбекистан, Туреччина, Киргизстан та Казахстан.

УІТМ – міжнародний університет, і тому випускники легко знайдуть роботу як у польських, так і міжнародних фірмах, що розвивають свою діяльність у різних країнах. Навчання в УІТМ дозволяє студентам познайомитися зі звичаями та традиціями різних країн безпосередньо від носіїв цих культур.

Ще однією перевагою навчання в УІТМ є можливість отримати міжнародні сертифікати, визнані у всьому світі. З їхньою допомогою ти завжди зможеш підтвердити свої мовні навички чи вміння у сфері інформаційних технологій. Наші студенти вже під час навчання отримують нагороди та відзнаки як у Польщі, так і за кордоном, а випускники часто працюють у найкращих фірмах у своїх галузях.

У нашому університеті працює Центр підтримки міжнародних студентів. Це відділ університету, який координує діяльність з адаптації та інтеграції, адресовану до академічної спільноти іноземних студентів у УІТМ. Центр проводить безкоштовні консультації, координує програму підтримки першокурсників, допомагає у питаннях легалізації перебування в Польщі (відкриття страховки, отримання прописки та посвідки на тимчасове проживання), нострифікації атестатів та дипломів, а також надає безкоштовні послуги у мовній перевірці та оформленні дипломних робіт польською мовою. 

Якщо ти хочеш навчатись в УІТМ, але хвилюєшся, що твого рівня володіння польською мовою недостатньо – у нас для тебе важлива інформація! Цього року УІТМ пропонує безкоштовні двотижневі курси польської мови перед початком першого навчального року для українських абітурієнтів. На них ти отримаєш достатньо граматичних та мовних навичак, аби мати можливість без проблем розуміти викладачів під час занять. 

Під час прийому заявок на вступ в УІТМ ми НЕ ВИМАГАЄМО та не враховуємо результати НМТ, а також не проводимо вступних іспитів. Набір на навчання здійснюється на основі конкурсного відбору, враховуючи результати навчання згідно зі свідоцтвом про повну загальну середню освіту та додатку до свідоцтва. 

Університет постійно розширює та вдосконалює систему стипендій, щоб студенти могли отримувати кошти для оплати навчання та проживання.

Ти можеш отримувати стипендію вже з першого семестру навчання. Університет надає стипендії з власного стипендіального фонду у розмірі 100% або 50% знижки. Студенти УІТМ з другого семестру навчання можуть подати заявку на стипендію ректора або на участь у системі підтримки найталановитіших студентів – School of Leaders. 

Вища освіта – це не лише теорія, а й практика. У наших 84 високотехнічно обладнаних лабораторіях ти зможеш на практиці застосувати знання, які отримаєш на профільних заняттях у нашому університеті. Завдяки цьому вже в момент отримання диплому ти матимеш справжній професійний досвід, який так цінують роботодавці.

З більш детальною інформацією ти зможеш ознайомитись на нашому сайті або у соціальних мережах: 

  • Facebook, 
  • Instagram.

Набір на навчання триває, приєднуйся до нас та стань частиною академічної спільноти УІТМ!

освіта за кордоном

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *