Не витримали: у Бєлгороді розвалилися “зупинки-укриття” через кілька днів після встановлення

У Бєлгороді розвалилися зупинки-бомбосховища / Колаж 24 Каналу

У Бєлгороді почали укріплювати зупинки громадського транспорту мішками з піском. Однак таке “бомбосховище” простояло лише тиждень, а потім – розвалилося.

Про це повідомляють російські телеграм-канали. Вони також у мережі публікують відповідні світлини, передає 24 Канал.

Укріплення посипалися

У Бєлгороді розвалилися зупинки-бомбосховища, які встановили 7 днів тому. Так, укріплення з мішків з піском на зупинках виявилися не лише недовговічними, а й “небезпечними”.

Зокрема, укріплення з мішків почали встановлювати 10 січня – деякі зупинки захищали бетонними блоками, а інші – мішками з піском. Однак вже за кілька днів бєлогородці почали скаржитися, мовляв, мішки з піском падають. Тоді губернатор В’ячеслав Гладков заявив, що “укріплення” буцімто руйнують вандали, однак місцеві жителі стверджують, що все розвалюється й без сторонньої допомоги.

Бєлгородські телеграм-канали останніми днями вибухнули повідомленнями про те, як “зупинки-бомбосховища” буквально розсипаються на очах. У мережі також публікують відповідні світлини.

“Зупинки-бомбосховища” розвалилися у Бєлгороді / Фото з російських телеграм-каналів

Зі слів місцевих жителів, в одному з місць мішки зруйнували частину зупинки. В іншому місці – вони впали й засипали тротуар. Місцеві жителі бідкаються, що тепер у деяких місцях неможливо пройти.

Для довідки. Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков віддав розпорядження зміцнити усі 556 міських зупинок Бєлгорода.У Бєлгороді через непрофесійне “пе-ве-о” загинули десятки людей

  • Напередодні Нового року, 30 грудня, у Бєлгороді лунали потужні вибухи. Окупанти заявляли, що місто буцімто обстрілюють українські військові. Однак джерела 24 Каналу наголосили, що захисники завдавали ударів виключно по військових об’єктах, а руйнування цивільної інфраструктури – наслідок непрофесійної роботи російського “пе-ве-о”.
  • Тоді унаслідок дірявого російського “пе-ве-о” загинуло 25 осіб, понад – отримали поранення. Доказом того, що люди загинули унаслідок роботи російських військових є те, що у центрі Бєлгорода знайшли чимало уламків від ракет “пе-ве-о”.
  • До слова, у Бєлгороді постійно бідкаються на вибухи. Традиційно, окупанти у всьому звинувачують Україну. До прикладу, нещодавно Гладков заявляв про “10 збитих ракет” над Бєлгородською областю.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *