Не влаштовує росіян: ким можуть замінити хворого Кадирова

Російські ЗМІ повідомляють, що самопроголошений лідер Чечні Рамзан Кадиров смертельно хворий. Кремль намагається брати активну участь у можливих глобальних змінах у Чечні, тому підбирає йому вигідну для себе заміну.

Замінити Кадирова може Апті Алаудінов. Про це 24 Каналу розповів письменник, опозиціонер, публіцист та громадський діяч Ростислав Мурзагулов, зазначивши, що він з’явився в медійному просторі ще до повідомлень про стан здоров’я Кадирова. Він зауважив, що вже тоді було зрозуміло – його розглядають як кандидата на якусь посаду.

Хто може замінити Кадирова

Мурзагулов зазначив, що Апті Алаудінов має європейську зовнішність та говорить російською майже без акценту. Він не носить довгу бороду, що для чеченця зухвало, оскільки борода в ісламському світі – ознака віри в Аллаха.

Владімір Путін і його ліберальне оточення можуть вирішити, на думку Ростислава Мурзагулова, якщо Алаудінов – протеже Кадирова, то він може стати чудовою його заміною. Це гарний привід, аби імідж Чечні, який із Кадировим виглядає дуже консервативним та ісламістським в очах росіян, змінити на щось лояльніше.

Тому вони, можливо, вирішили змінити Рамзана Кадирова на більш зовнішньо європеїзовану людину. Щоб зменшити негатив, який він розповсюджує. Чеченці в Росії, які його знають поводяться зарозуміло. Це не влаштовує росіян, тому одним із наступників Кадирова може стати Апті Алаудінов,
– припустив він.

Хвороба Кадирова: що відомо

  • Самопроголошений лідер Чечні Рамзан Кадиров може мати проблеми зі здоров’ям. За даними засобів масової інформації, його здоров’ю загрожують не лише психічні проблеми, пов’язані з жагою до насильства, але серйозні проблеми з нирками.
  • Кадиров рідко з’являвся на публіці, що спричинило жваві дискусії стосовно стану його здоров’я. Син Кадирова натякає на те, що його батько може бути хворий.
  • За даними розслідування опозиційних російських журналістів, у 2019 році Рамзану Кадирову було діагностовано “некроз підшлункової залози”. Інформація про це, ймовірно, просочилася з Кремля.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *