Небезпека потрапляння в ситуацію торгівлі людьми: як запобігти

ініціювало розроблення та розповсюдження пам’яток для дівчат і жінок, які перетинають державний кордон у зв’язку з воєнними діями на території України, з метою запобігання торгівлі людьми.

У листівках йдеться про три рівні безпеки жінок та дівчат, які перетинають український кордон у пошуках захисту від воєнних дій на території України.

Також у матеріалі поданий телефон екстреної допомоги в ЄС, за яким можуть звертатись жінки, у яких виникла підозра, що вони опинились у руках торгівців людьми.

Окрім того, подані корисні контакти, куди можуть звернутись по допомогу жінки в країнах ЄС – Угорщині, Польщі, Румунії, Словаччині.

Листівки розроблено за підтримки проекту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe), що фінансується урядом Канади та впроваджується Alinea International.

Міністерство звернулося до Закарпатської, Львівської, Чернівецької облдержадміністрацій, а також до адміністрації Державної прикордонної служби з проханням розповсюдити пам’ятки у пунктах пропуску через державний кордон та пунктах контролю.

Також Міністерство звернулося до Державної служби України з надзвичайних ситуацій з проханням включити до SMS-розсилки інформацію про правила безпеки з метою запобігання торгівлі людьми в умовах війни.

Міністерства соціальної політики України.

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *