Нічна атака “Шахедами”: кількість загиблих у Харкові зросла до 6

Коротка версія новини

  • Внаслідок ворожого нічного удару в Харкові загинуло 6 людей та поранено 10, пошкоджені будинки, гуртожитки, адміністративні будівлі, магазини.
  • У Запоріжжі також був ракетний удар російських військ, що призвело до загибелі 4 осіб та поранення понад 20 людей.

Росія вбила мирних мешканців Харкова 6 квітня / Колаж 24 Каналу

00:00

Російські військові у ніч проти 6 квітня завдали ракетного удару по Харкову. Відомо, що кількість жертв зросла. Що відомо про постраждалих та в якому вони стані.

Російські військові продовжують тероризувати Харків. Після півночі 6 квітня окупанти, попередньо, здійснили ракетного удару зенітними керованими ракетами С-300. Ворог влучив по самому обласному центру, внаслідок чого є жертви та поранені.

Що відомо про жертв атаки

Внаслідок нічного удару по Шевченківському району станом на ранок 6 квітня є 6 загиблих та 10 поранених.

Про це повідомив Ігор Терехов, міський голова Харкова. Він зазначив, що “приліт” “Шахедів” прийшовся по житловій забудові – пошкоджені щонайменше 9 багатоповерхівок, три гуртожитки, низка адміністративних будівель, крамниця, АЗС, СТО та авто.

“Цей удар по мирним мешканцям Харкова в черговий раз доводить, що росія держава-терорист”, – резюмував міський голова.

В Харківській ОВА також надали додаткову інформацію щодо стану постраждалих внаслідок нічних ударів окупантів.

“Наймолодшому постраждалому 23 роки, хлопець отримав вибухову травму та уламкові поранення. У середньому стані також 25-річна та 71-річна жінки, шість чоловіків від 35 до 85 років. Інші постраждалі – з легкими пораненнями”, – повідомили в ОВА.

Там також зазначили, що всього медики надали допомогу десятьом пораненим.

  • Нагадаймо, що о 00:21 глава Харківської ОВА Олег Синєгубов звернувся до мешканців регіону. Він зазначив, що російські загарбники завдають ударів по Харкову.
  • О 00:48 Синєгубов уточнив, що окупанти влучили поруч з житловою забудовою у Харкові. Він додав, що на місцях працюють усі профільні служби. Що стосується постраждалих, то на той момент інформація уточнювалася.
  • О 01:23 він зазначив, що у Дергачівській громаді окупанти ракетою влучили у магазин. Відомо, що горіли також автомобілі. На ту хвилину повідомлень про постраждалих не надходило.
  • О 02:37 поліція Харківської області зазначила, що пошкоджень зазнали багатоповерхівки, а також горить магазин. За їхніми даними, всі профільні служби працюють на місцях влучання. А правоохоронці займаються документуванням фактів чергових злочинів, скоєних російськими військовими.
  • І вже о 02:38 він повідомив, що у Шевченківському районі Харкова внаслідок ракетного удару ворога загинув мирний мешканець. Дані встановлюються.

Росіяни атакували Запоріжжя 5 квітня

  • Російські військові завдали ракетного удару по Запоріжжю 5 квітня. За лічені хвилини пролунали повторні вибухи.
  • Як зазначили у Нацполіції, ворог спочатку випустив 3 ракети, а через 40 хвилин – ще дві. Останні дві запускали туди ж, куди прилетіли перші три.
  • Як зазначив глава Запорізької ОВА Іван Федоров, станом на 20:36 загинули 4 людини. Також відомо, що внаслідок атаки поранень зазнали понад 20 людей.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *