“Ніх** собі”: біля Краснодара впала російська ракета, епічне відео

Біля Краснодара впала російська ракета / Колаж 24 Каналу

Жителі Краснодара повідомили про падіння ракети неподалік селища Бичовий. Вона впала вночі, коли російські загарбники почали обстрілювати Україну.

Місцеві жителі стверджують, що вночі 13 січня в поле біля Краснодара впала ракета — відповідна вирва утворилася між станицями Павловська та Отаманська.

У Краснодарському краї впала російська ракета

Воронку на відео зняв один із місцевих жителів. У вирві досі лежить сам снаряд – його тип ще належить встановити. Однак, за попередніми даними, це ракета Х-101.

Біля Краснодара впала ракета: відео 18+, ненормативна лексика

За даними місцевих ЗМІ, місце падіння перекрито, як і частина траси. На місце поїхали сапери. Офіційних повідомлень про те, що сталося, від російської влади не було – там лиш заявили про падіння “невстановленого об’єкта” і перекриття частини дороги.

Зазначимо, що зранку Росія випустила по Україні 40 повітряних цілей. Відомо, що силам ППО вдалося збити 8 ракет. У Повітряних силах додали, що понад 20 ракет, які не увійшли в статистику збитих, “не досягли своєї цілі”.

Ракети падають росіянам на голови

Це далеко не перший випадок, коли ракета, яка була випущена росіянами по Україні, падає на території самої Росії. Зокрема:

  • 9 січня селі Великий Морець, що у Волгоградській області Росії, знайшли ракету Х-101. Попередньо, вона летіла на територію України, однак не досягла своєї цілі.
  • 2 січня російська ракета також впала у Воронезькій області. Вона розгатила половину села Петропавлівка.
  • Також у вересні російські ракети знаходили у Саратовській області. Крім цього, через падіння ракети у Ставропольському краї поранень зазнали 5 людей.
  • Зазначимо, що це лише нещодавні інциденти за останні кілька місяців. Окупанти намагаються приховати те, що відбувається.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *