Одещину атакують “Шахеди”: працює ППО

Одещину атакують “Шахеди”: працює ППО / Колаж 24 Каналу

00:00

У ніч на 30 березня окупанти вчергове запустили по території України БпЛА. Під атакою опинилася Одеса та область. Там по ворожих цілях працювала ППО.

На Одещині тривогу оголосили о 2:02. Через декілька хвилин у Повітряних силах проінформували про БпЛА з акваторії Чорного моря в напрямку зокрема Татарбунарського району. Вже о 2:30 чергова група дронів прямувала в Одеську область, БпЛА перебували і в Білгород-Дністровському районі.

Зверніть увагу! Оперативні деталі ворожої атаки – у нашому телеграмі.Ворог знову атакує Одесу та область

Вже о 2:43 у Силах оборони Півдня зазначили, що триває бойова робота. Там наголосили, що кадри ППО не мають вартувати місцевим жителям життя. А також закликали берегти себе, перебувати в укриттях і не перешкоджати Силам оборони працювати по ворожих цілях.

Атаку росіян підтвердив і голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Одеса та Одеський район, лишайтеся в укриттях до відбою! Ворог атакує ударними безпілотниками,
– написав він у мережі.

Ще через кілька хвилин у Повітряних силах розповіли про безпілотники в напрямку Одеси.

Також у мережі з’явилися повідомлення про те, що в кількох районах Одеси зникли світло та вода. Однак офіційних повідомлень щодо цього поки не було.

Відбій в Одесі та області оголосили о 3:16.

До слова, у ніч на 30 березня через можливу атаку “Шахедами” повітряна тривога також лунала в Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Херсонській областях.Попередні обстріли Одещини

Вдень 29 березня ворог спрямував по Одесі з акваторії Чорного моря 2 керовані авіаційні ракети. Сили ППО знищили обидві ворожі цілі. Однак у деяких районах міста впали уламки ракети. Внаслідок цього травму отримала дитина, її госпіталізували. Згодом стало відомо, що постраждалих – троє.

А вже ввечері кількість поранених зросла до 5. З них троє – діти віком 10, 12 і 15 років. Пошкоджено один із міських соціальних закладів, там вибиті вікна.

Крім того, ворог атакував Одесу і вранці 28 березня.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *