Окупанти вдарили ракетами по газовому об’єкту на Заході

Газовий об’єкт на Заході був під ударом російської армії / Колаж 24 Каналу (Фото ілюстративні)

00:00

Російська окупаційна армія вкотре завдає ракетних ударів по Україні. Під атакою ворога опинився газовий об’єкт на Заході.

Про це повідомили в Міністерстві енергетики України в неділю, 31 березня.

Наслідки ракетного обстрілу

В Міністерстві енергетики розповіли, що вночі ворог атакував один з газових об’єктів на Заході. Попередньо, загинула людина.

Вночі ворог вкотре атакував один з газових об’єктів у західному регіоні. За попередньою інформацією, загинула одна людина (не працівник підприємства),
– зазначили в Міненерго.

Довідка. В Міненерго також повідомили, що ворог атакував кілька підстанцій НЕК “Укренерго” в Одеській області. Внаслідок одного з ударів від загальної енергосистеми короткостроково відключались ТЕЦ та понад 170 тисяч споживачів. Станом на сьогоднішній ранок залишаються відключеними 10,5 тисячі споживачів. У регіоні застосовуються аварійні відключення.
Також під час ракетної атаки аварійно вимкнулася повітряна лінія у Львівській області, знеструмлювався один з населених пунктів. Наразі усіх споживачів заживлено.Російська армія пошкодили об’єкти “Нафтогазу”: основне

  • Окупанти 24 березня масовано атакували Україну дронами-камікадзе типу “Шахед” та крилатими ракетами. Внаслідок ворожої атаки на Заході було пошкоджено об’єкти “Нафтогазу”.
  • Обстріл енергетичної інфраструктури підтвердив голова правління НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов.
  • Він зазначав що постраждали деякі об’єкти “Нафтогаз”, та в цілому критичної ситуації немає, але за словами Чернишова, все ж таки ситуація з продовженням атаки на нашу енергетичну інфраструктуру є наявною.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *