Онлайн-тести додаткової сесії ЗНО в магістратуру 2021 року

Усі зацікавлені в перевірці власних знань з англійської, німецької, французької мови, восьми правничих дисциплін та загальних правничих компетентностей мають можливість ознайомитись та виконати завдання тестів додаткової сесії ЄВІ та ЄФВВ, які відбулись 13 та 14 липня 2021 року.

Зокрема, Освіта.ua пропонує всім бажаючим пройти тестові завдання додаткової сесії ЄВІ та ЄФВВ 2021 року онлайн, щоб оцінити власний рівень підготовки з вищезазначених предметів, на платформі ЗНО ОНЛАЙН.

Спосіб виконання всіх завдань у запропонованих тестах максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що пропонувалась випускникам і абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.

Після виконання тесту учаснику будуть надані правильні відповіді на всі завдання та розрахований результат у тестових балах та рейтингових балах за шкалою 100-200 балів.

Окрім тестів додаткової сесії 2021 року, на сайті також пропонуються інші онлайн-тести, що були запропоновані вступникам до магістратури для виконання протягом 2017 – 2021 років.

Онлайн тести додаткової сесії ЄВІ та ЄФВВ 2021 року

  • Право;
  • ТЗНПК;
  • Англійська мова;
  • Німецька мова;
  • Французька мова.

Вступна кампанія в Telegram або Абітурієнт і Освіта.ua у Facebook.

ЗНО в магістратуру
вступ на магістра

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *