Освітян Харківщини запрошують на курс з психоемоційної підтримки

Педагогів Харківщини запрошують пройти навчальний курс з основ психоемоційної підтримки дітей віком від 5 до 17 років «СпівДія Діти: Трансформація освітян».

Курс допоможе працівникам сфери освіти здобути необхідні навички від провідних українських експертів.

За словами керівниці проєкту Сніжани Бурденюк, таке навчання дозволить педагогам навчитись підтримувати дітей.

«Метою проекту є перетворити роль педагога на активного партнера, який може забезпечити психоемоційну підтримку та благополуччя дітей. Ми готові надати всі необхідні інструменти та знання освітянам Харківщини для того, щоб вони змогли підтримувати дітей як у неформальній освіті, так і імплементувати ці можливості у формальні заняття», – зазначила Сніжана Бурденюк.

Курс складається з 7 тематичних модулей, які будуть викладати спеціалісти з дитячої психології, вчителі та соціальні працівники.

Протягом усього навчання учасників будуть супроводжувати куратори, а після успішного закінчення теоретичної та практичної частини освітяни зможуть отримати сертифікати про підвищення кваліфікації та грошову винагороду.

Долучитись до навчання на курсі зможуть 50 освітян, які успішно пройдуть відбір.

Теоретичне навчання буде проходити онлайн з 7 до 18 серпня.

Обов’язковою умовою для успішного завершення курсу є проведення занять з психоемоційної підтримки для дітей у громадах Харківської області з 11 вересня до 31 жовтня.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА КУРС

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *