Озброєння, з якого масовано атакували Херсон, знищене, – Гуменюк

ЗСУ знищили “Урагани”, якими обстрілювали Херсон / Колаж 24 Каналу

Російські військові щоденно обстрілюють Херсон з реактивної артилерії. Наші військові дають ворогові гідну відсіч. Зокрема, знищують установки, якими ворог тероризує мирне населення в регіоні.

Про успішну роботу ЗСУ в ефірі телемарафону розповіла речниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк, передає 24 Канал. Вона наголосила, що установки, якими напередодні били по Херсону, перетворили на брухт.

Втрати ворога ростуть

Ми намагаємося максимально нищити ворожий технічний потенціал: техніку, озброєння, боєприпаси, склади, пункти зберігання, все те, що вони спрямовують по правому берегу. Зокрема, три установки “Ураган” і три розвантажувальні причепи, які вчора (19 грудня – 24 Канал) гатили по Херсону, були знищені,
– сказала Гуменюк.

Атака Херсона 19 грудня

  • Відомо, що російські військові атакували Херсон дронами-камікадзе. Крім того, вони ще й обстріляли місто. На жаль, внаслідок удару є постраждалі, зокрема, діти.
  • Як зазначив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, постраждали 9 людей. Серед них четверо дітей – 1, 4, 10 та 13 років. За словами Мрочка, маму з трьома дітьми ушпиталили. У них вибухові травми та контузія. Вони у стані середньої тяжкості. Інші п’ятеро постраждалих отримали медичну допомогу на місці. Йдеться про 1 дитину та 4 дорослих, котрі відмовилися від госпіталізації.
  • Начальник МВА зазначив, що вороги били по обласному центру з тимчасово окупованого лівого берега. Після цього атакували ще й дронами-камікадзе. Потім знову били з тимчасово окупованого лівобережжя, після чого над Херсоном ще раз з’явилися “Шахеди”.

Ворог атакував Херсон дронами! У місті чути роботу мобільних бригад. Іде збиття. Є, на жаль, прильоти,
– написав Мрочко.

  • Заступник глави Херсонської облради Юрій Соболевський зауважив, що для обласного центру та області це був складний день і складна ніч. За його словами, було багато прильотів і обстрілів.
  • Відомо, що ворог зруйнував три багатоквартирні будинки, освітні та медичний заклади. Також пошкоджені автомобілі та складські приміщення.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *