Перекидають комплекси для ракет “Онікс”: “Атеш” показав нове переміщення зброї росіян у Криму

“Атеш” розповіли про перекидання “Бастіонів-П” у Севастополь / Колаж 24 Каналу

Українські продовжують працювати на тимчасово окупованих територіях нашої держави, не даючи спокою ворогу. Партизани руху “Атеш” зафіксували нове переміщення зброї росіян у анексованому Севастополі у Криму.

Мовиться про комплекси “Бастіон-П”, які є носіями надзвукових ракет “Онікс”. Саме цією зброєю окупанти вражають південні області нашої держави.

“Атеш” показали перекидання “Бастіонів-П” у Севастополь

Партизани зазначили, що під час ведення розвідувальної діяльності в Севастополі агент руху зумів зафіксувати перекидання двох самохідних пускових установок “СПУ 340П”. Вони відомі, як берегові ракетні комплекси “Бастіон-П”.

Його використовують для ураження надводних кораблів різних класів і видів, а також наземних цілей в умовах радіоелектронної протидії. Крім цього, “Бастіон-П” є одним з основних носіїв надзвукових ракет “Онікс”,
– зазначили у “Атеші”.

Представники руху також дізналися, що установки належать 15 окремій береговій ракетній бригаді росіян у Севастополі. Ба більше, агент руху опору простежив маршрути пересування та кінцеву точку призначення ракетного комплексу, а всю отриману інформацію передав Силам оборони України.

Партизани зафіксували переміщення “Бастіонів-П” у Севастополі / Фото з телеграм-каналу “Атеш”

Наостанок у “Атеші” зазначили, що вже чекають на результати протидії носіям ракет “Онікс” у тимчасово окупованому Севастополі.

“Атеш” веде активну роботу у Криму

  • Партизани 18 січня розповіли, що у тимчасово окупованому Севастополі в Криму затонув російський сторожовий корабель типу “Тарантул”. За попередніми даними, це судно могли уразити морськими дронами декілька тижнів тому.
  • Також представники руху опору показали, як росіяни готуються до можливих боїв у Євпаторії, що в Криму. Зокрема, окупанти у місті зводять фортифікаційні споруди, наприклад, вогневі точки та секретні позиції.
  • До цього, агенти руху “Атеш” виявили тренувальний табір та особовий склад російських окупантів в селищі Чорноморське в анексованому Криму. На цій базі кількість окупантів сягає 120 осіб, а також розміщено до 5 одиниць КамАЗів, одна машина зв’язку “ГАЗ-66” та УАЗик.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *