Під носом у росіян: ЗСУ встановили український прапор в окупованому ворогом населеному пункті

Коротка версія новини

  • Захисники з 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців встановили український прапор на окупованих територіях.
  • Відео з українським прапором опублікували у мережі.

Українські захисники встановили прапор в тимчасово окупованому населеному пункті / Колаж 24 Каналу

Українські захисники продовжують нагадувати ворогу, що вони перебувають на чужій землі. Так, в одному з тимчасово окупованих населених пунктів українські захисники встановили синьо-жовтий прапор.

Відео з українським прапором на окупованих територіях опублікували захисники з 72-ї ОМБр імені Чорних Запорожців. Нещодавно партизани також встановили український прапор в тимчасово окупованій Макіївці на Донеччині.

ЗСУ встановили прапор під носом у ворога

Ясна річ, з міркувань безпеки не стали уточнювати, у якому саме населеному пункті встановили український прапор. На опублікованих кадрах лише видно, що синьо-жовтий стяг з’явився у промзоні.

Це прапор України, який ми встановили в одному з населених пунктів, де поки що перебуває ворог. Поки що!
– зауважили українські захисники.

ЗСУ встановили прапор в окупованому ворогом населеному пункті: дивіться відео

Окуповані території: останні новини

  • В тимчасово окупованих Бердянську та Токмаку Запорізької області пролунали потужні вибухи вдень 31 березня. Що саме стало причиною вибухів – наразі невідомо. Окупаційна влада ніяк не прокоментувала події в Бердянську та Токмаку.
  • З 1 квітня на тимчасово окупованих територіях росіяни оголосили призов до армії. За словами радника мера Маріуполя Петра Андрющенка, лише за перші кілька днів в окупованому місті можуть призвати понад 1000 чоловіків 1996 – 2006 року народження.
  • Окупанти посилюють тиск на місцеве населення та примушують брати російські паспорти. Ворог вже вигадав нову схему й заявив, що усі мешканці Маріуполя, які не отримають російський паспорт до 1 липня 2024 року будуть вважатися “іноземними громадянами”. Тому вони матимуть право перебувати у Маріуполі ще 90 днів, а після цього – будуть депортовані у Росію.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *