“Подавали як велику перемогу”: росіяни, ймовірно, шкодують, що зайшли в Крохмальне

Росіяни шкодують, що зайшли в Крохмальне / Колаж 24 Каналу, Getty Images

Російські військові не залишають спроб атакувати українські позиції. Так, окупантам вдалося зайти у село Крохмальне на Харківщині.

Загарбники, найімовірніше, шкодують про своє рішення зайти в Крохмальне, яке розташоване на автомобільній дорозі Куп’янськ-Сватове. Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник служби зі зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо, інформує 24 Канал.

Окупанти подавали як супервелику перемогу

Фітьо заявив, що окупати зараз можуть шкодувати, що вони зайшли до Крохмального, оскільки тепер ЗСУ перебувають у більш вигідних позиціях, звідки можуть завдавати ударів по ворожому війську.

За словами Фітьо, перед майбутніми виборами в Росії загарбники намагаються здобути якісь “перемоги”, зайнявши хоч якийсь “шматочок” землі, як було з Крохмальним.

Вони це подавали як супервелику перемогу, хоча вони вже, напевно, шкодують, що туди зайшли, тому що наші захисники з вигідніших рубежів завдають їм дуже серйозних втрат, ми бачимо це саме за цифрами втрат в особовому складі,
— зазначив Фітьо.

Росіяни зайшли в Крохмальне: що відомо

  • У американському Інституті вивчення війни 20 січня розповіли, що росіяни просунулися вздовж лінії Куп’янськ – Сватове – Кремінна. Крім того, їм вдалося захопити село Крохмальне у Харківській області.
  • Полковник Володимир Фітьо наголосив, що це тимчасове явище, адже лінія фронту постійно зміщується. Він зауважив, що українські позиції були переміщені на заздалегідь підготовлені, де тримають оборону.
  • Військовий експерт Олександр Мусієнко зазначив, що те, що окупанти зайшли в Крохмальне, не означає якихось фатальних сценаріїв. За його словами, ворог не зможе розвинути оперативно-стратегічний успіх.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *