Прессекретар Зеленського заперечив чутки про звільнення Залужного

У Зеленського спростували звільнення Залужного / Колаж 24 Каналу

У мережі ввечері 29 січня поширилася інформація про можливе звільнення з посади Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Зрештою цю інформацію спростували у Володимира Зеленського.

Про це у коментарі 24 Каналу заявив прессекретар президента України Сергій Никифоров. Тому вся інша інформація, яку ширили попередньо про звільнення Головнокомандувача ЗСУ, є недостовірною.

Никифоров спростував інформацію про звільнення Залужного

На запитання про можливе звільнення Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного прессекретар Зеленського сказав, що не підтверджує жодну інформацію, яку публікували у ЗМІ чи мережі.

Я заперечую звільнення Залужного. Телеграм-канали помиляються,
– сказав він.

Крім того, Никифоров зазначив, що наразі предмету для розмов стосовно можливого звільнення Залужного – немає. Тому Валерій Залужний наразі лишається на своїй посаді Головнокомандувача ЗСУ, як це було і раніше.

У мережі ширилася інформація про звільнення Залужного

  • Увечері 29 січня у мережі стала ширитися інформація, що, мовляв, Валерія Залужного зняли з посади Головнокомандувача ЗСУ. Одним із перших, хто написав про це, став колишній нардеп Борислав Береза.
  • Далі подібну інформацію з посиланням на власні джерела озвучили журналісти Юрій Бутусов, Роман Цимбалюк. Крім того, кілька різних джерел також підтверджували 24 Каналу, що інформація про звільнення Залужного з посади є правдивою. Однак згодом з’ясувалося, що це не так.
  • Водночас з інформацією про звільнення Залужного також ширилися повідомлення про можливу відставку з посади нинішнього міністра оборони Рустема Умєрова. Однак у Міноборони заінтригували, що інформація неправдива, однак не вказали щодо кого саме: Умєрова чи Залужного.
  • Варто зазначити, що мережею вже не вперше шириться інформація про можливе звільнення Залужного з посади. Активно ширить цю інформацію російська пропаганда, яка говорить про нібито конфлікт між Головнокомандувачем ЗСУ та Президентом України, і намагається посіяти розбрат всередині нашої держави.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *