“Продовжимо масовану атаку”: добровольці оголосили про коридор до ранку із Бєлгорода і Курська

Російські добровольці оголосили про продовження ударів по армії Росії / Колаж 24 Каналу

Російські повстанці із легіону “Свобода Росії” та РДК оголосили про гуманітарний коридор. Його зроблять для жителів Курської та Бєлгородської областей.

Як зазначали у Легіоні “Свобода Росії”, окупанти б’ють по мирних мешканцях у Курській області. В одному з населених пунктів лікарня переповнена тими, хто постраждав від обстрілів російських військових.

Продовжать боротьбу проти окупантів

Російські добровольці оголосили про гуманітарний коридор для жителів Курської та Бєлгородської областей, після чого обіцяють продовжити завдавати ударів по військах російського диктатора на території двох регіонів.

Вони також зауважили, що у зв’язку із проведенням “обмеженої військової операції” на території Курської та Бєлгородської областей вони закликають місцевих до термінової евакуації.

Ми бачимо, що путінські війська ховаються між цивільними, тому наше завдання – забезпечити максимальну безпеку місцевому населенню,
– йдеться у повідомленні повстанців.

Легіон “Свобода Росії” та Російського добровольчого корпусу повідомили про організацію повторного гуманітарного коридору для місцевого населення.

Повідомляється, що це триватиме у часовому проміжку з 21:00 до 07:00 за московським часом у суботу, 16 березня. За київським часом гуманітарний коридор буде з 20:00 до 06:00.

“Після цього ми продовжимо масовану атаку по путінських військах у Бєлгородській та Курській областях”, – мовиться у заяві.

Це не перший гуманітарний коридор: коротко

  • Бійці Легіону та РДК попередили, що відкриють вогонь по військових об’єктах у прикордонних регіонах Росії та закликали місцевих жителів евакуюватися.
  • Гуманітарний коридор діяв з 21 години 14 березня по 7 годину 15 березня за місцевим часом. Після цього російські добровольці продовжили проведення своєю операції в прикордонних областях Росії.
  • Водночас російська влада намагалася блокувати евакуацію. Людей не пускали на вокзали, а силовики обмежували цивільних. Це призвело до ще більших панічних настроїв серед жителів Бєлгородської та Курської областей.
  • За даними РДК, з Бєлгородської області евакуювалося понад 7 000 цивільних автомобілів. Значно менше жителів Курської області покинули свої домівки Звідти виїхало понад 600 цивільних автомобілів.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *