Пройдіть онлайн демоверсію тесту НМТ з іноземних мов

Освіта.ua пропонує всім охочим пройти онлайн демоверсію предметного тесту НМТ з англійської, німецької, французької та іспанської мов.

Тести розроблений фахівцями Українського центру оцінювання якості освіти і є аналогічними тим тестам, що будуть запропоновані вступникам при складанні національного мультипредметного тесту.

Виконання демонстраційного варіанту тесту з англійської, німецької, французької або іспанської мови допоможе абітурієнтам оцінити свій рівень підготовки, визначити завдання, які потребують додаткової уваги, та зорієнтуватися в часі, що необхідний для виконання завдань.

Спосіб виконання всіх завдань у тестах максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що будуть запропоновані абітурієнтам під час проходження НМТ.

Після виконання тестів учаснику будуть надані правильні відповіді на всі завдання та розрахований результат у тестових балах.

Окрім демоверсії предметного блоку з іноземної мови, на сайті ЗНО-ОНЛАЙН ви зможете знайти всі тести ЗНО за минулі роки з предметів, які вас цікавлять.

Вибіркове виконання завдань певних типів або тематичних блоків дозволить якісно повторити теми, передбачені програмою, з усіх предметів, які будуть представлені на НМТ.

Такі тренування допоможуть відпрацювати найбільш проблемні розділи та призвичаїтися до роботи в онлайн середовищі.

Також на сайті доступні для абітурієнтів онлайн демоверсії предметних блоків НМТ з:

  • української мови;
  • математики;
  • історії України;
  • біології;
  • фізики;
  • хімії.

Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram.

ПРОЙТИ ОНЛАЙН ТЕСТ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

ПРОЙТИ ОНЛАЙН ТЕСТ З НІМЕЦЬКОЇ МОВИ

ПРОЙТИ ОНЛАЙН ТЕСТ З ФРАНЦУЗЬКОЇ МОВИ

ПРОЙТИ ОНЛАЙН ТЕСТ З ІСПАНСЬКОЇ МОВИ

підготовка до ЗНО ЗНО ЗНО англійська мова

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *