Путін кинув свою партію, тепер протести визріватимуть там, – російська опозиціонерка

Росіяни живуть у жахливих умовах, але сліпо вірять пропаганді та підтримують путінський режим. Проти нього у Росії зараз налаштовані члени партії Владіміра Путіна “Єдина Росія”.

Партійці виявились нікому не потрібними, тому можуть розпочати протест проти Путіна. Таку думку 24 Каналу озвучила російська опозиціонерка Ольга Курносова.

Протест у “Єдиній Росії”

Ольга Курносова зазначила, що у партії “Єдина Росія” старанно готувалися до майбутніх “виборів” президента. А Владімір Путін натомість вирішив балотуватися як самовисуванець.

Путін кинув майже на іржавий цвях свою партію «Єдина Росія». Вони виявились нікому не потрібними. Думаю, що як у радянський час протест виникав у комуністичній партії, так і зараз весь протест буде назрівати у “Єдиній Росії”,
– вважає вона.

“Вибори” президента у Росії: головне

  • Псевдовибори президента у Росії заплановані на 15 – 17 березня 2024 року. Про свій намір балотуватися Владімір Путін офіційно оголосив 8 грудня 2023 року. Він заявляє, що нібито “обдумував різні варіанти”, але його про це “попросили люди”. Також диктатор додав, що буцімто “сьогодні інакше не можна”.
  • Однак “вибори” будуть проходити не тільки на території країни-агресорки. Російська ЦВК заявила про проведення так званих “виборів” на тимчасово окупованих територіях України. У британській розвідці вважають, що у такий спосіб Владімір Путін хоче створити враження нібито “легітимності” вторгнення в Україну.
  • Кремлівський диктатор вже подав документи до ЦВК. Згідно з правилами, для того, щоб балотуватися, Путін мав створити групу виборців не менше 500 осіб, яка його підтримуватиме. На зборах групи, які відбулись 16 грудня 2023 року, учасники одноголосно підтримали російського диктатора.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *