Путін може розпочати чистки після виборів: хто опиниться під загрозою

В Росії тривають так звані вибори президента, результат яких не складно передбачити. Після своєї “перемоги” Владімір Путін напевно буде почувати себе впевнено при владі і може розпочати “чистки” серед високопосадовців та еліт.

Голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко розповів 24 Каналу, що інформація про такі масові чистки в Росії, як правило, є дуже закритою. Можливо з часом українська розвідка її озвучить, і коли ми про це дізнаємось, то вжахнемося. Проте якщо росіяни не щадять своїх людей на полі бою, то що говорити про їхні внутрішні “розбірки”.

Якщо не чуємо про репресії, це не означає, що їх немає

Широко відомі усього кілька російських командирів рівня полковника і генерала – Сєргєй Шойгу, Валєрій Герасимов, Міхаіл Теплинський. В збройних силах Росії насправді є, декілька сотень генералів. Приблизно сотня їх в силових структурах, в росгвардії.

Вони відповідали за конкретні завдання, за конкретні напрямки. Якщо ми не чуємо, що вони перебувають під репресіями чи сидять в казематах, не означає, що їх там немає,
– припустив Голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ.

Водночас зараз ми спостерігаємо, як керівники нафтових структур чи люди, які були в їх управлінні, чомусь почали масово вдаватися до “самогубства”, ставати “сердечниками” чи з інших причин почали помирати за загадкових обставин.

Ми не знаємо, на думку Тимочко, скільки російських генералів, полковників оперативно-тактичного рівня, які відповідали за конкретні населені пункти чи за конкретну територію, гарнізон, зараз потраплять під репресії.

“Оскільки політичної еліти в Росії вже немає, то увага Путіна скерована на зачищення у силових структурах і у фінансових колах”, – наголосив Іван Тимочко.

В Росії тривають так звані вибори президента

  • 15 березня розпочалося голосування, яке триватиме до 17 березня. Проте ще напередодні в Росії склалася напружена ситуація на кордоні через його прорив російськими добровольчими підрозділами. Досі у прикордонних областях тривають боєзіткнення, лунають тривоги та звучать вибухи. Ці події вплинули на перебіг голосування в Бєлгородській та Курській областях.
  • В інших регіонах Росії вибори також проходять неспокійно. На багатьох дільницях виникають спроби підпалу, вибухають петарди, бюлетені у виборчих урнах заливають зеленкою та фарбою.
  • Також фіксуються проблеми з роботою системи електронного голосування. Ще кіберфахівці ГУР заламали систему державних послуг Росії. Саме через цей сайт росіяни мали голосувати онлайн. Проте вона не працювала.
  • Крім того, в ГУР розповіли, як проходять так звані вибори на окупованих територіях України. Зокрема під шаленим тиском перебувають українські підприємці та освітяни. У разі відмови “проголосувати за Путіна”, перших можуть позбавити можливості здійснювати підприємницьку діяльність, а других – звільнити з роботи.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *