Путін приступає до реалізації довгострокових планів на окупованих територіях, – ISW

Путін заявив про початок інтеграції окупованих українських територій / Getty Images

Російський диктатор Володимир Путін оголосив, що має план інтегрувати окуповані українські території до складу Росії упродовж найближчих 6 років.

Про це йдеться в аналітичному огляді Інституту вивчення війни (ISW). Зазначають, що Путін поставив ціль, щоб окуповані території України були на одному рівні з Росією в невизначених “ключових областях” до 2030 року.

В ISW вважають, ця заява свідчить про те, що Росія починає втілення своїх довгострокових планів і не розглядає можливість здійснення територіальних поступок.

Путін також спонукав російські банки “подолати страх перед західними санкціями” та активізувати свою діяльність на окупованих територіях. Він зазначив, що суб’єкти Росії успішно встановили патронатні зв’язки з окупованими регіонами України.

Що цьому передувало

  • Нещодавно Путін розійшовся пропагандистськими заявами, що “демілітаризована зона” в Україні має бути на такій відстані, яка б забезпечила безпеку мирних міст Росії від обстрілів.
  • Бачте, мотивом російських військових є захист Росії від потенційних загроз і ударів ЗСУ далекобійною зброєю.
  • Раніше аналітики ISW заявили, що Путін посилив свої максималістські територіальні претензії щодо України. А його головне нереалізована мета – Україна. Москва планує продовжувати анексувати українські території, які зможуть захопити російські загарбники.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *