Рейд РДК “в око потрапив”: Путін бідкається на роботу ФСБ і навіть побачив “руку” Заходу

Владімір Путін виступив на колегії ФСБ / Колаж 24 Каналу

Владімір Путін 19 березня виступив на колегії ФСБ. Його промова не обійшлася без згадок по російських добровольців, які здійснюють рейд у Бєлгородській і Курській областях.

Звісно, російський диктатор не визнав, що повстанці успішно виконують поставлені завдання та навіть утримують населені пункти. У світі Путіна його військові “придушили” добровольців – що насправді не так.

Скарги Путіна

Під час свого виступу Владімір Путін розповів, нібито Росія продовжує “укріплення кордону” – особливо у районах, де проходять бойові дії. Російський президент намагався заспокоїти народ, вигадуючи байки про доукомплектування прикордонників і сучасну зброю.

Путін фантазував, що прорив кордону здійснювала регулярна українська армія спільно з “іноземними найманцями” та зрадниками. Після цього він почав погрожувати російським добровольцям і переконувати, що кордон під контролем.

Коли я сказав про цих зрадників, позаяк це було завжди у нашій історії. Не забувати, хто вони такі. Виявляти їх поіменно. Ми будемо наказувати їх без строку давності, де б вони не перебували. Прошу приділити достатньо уваги цьому напрямку,
– сказав Путін.

Диктатор також зазначав, що спроби посіяти смуту мають жорстко припинятися. Окрім цього, Путін бідкався, нібито Захід активно використовував проти Росії транскордонні радикальні терористичні угруповання, заохочуючи їхню агресію. За його словами, за проявами тероризму та екстремізму видно вуха західних спецслужб.

Владімір Путін доручив ФСБ провести роботу по всіх напрямках, розуміючи, що “противник небезпечний та технічно підкований”.

Проблеми Путіна

  • Одразу після своєї “перемоги” на виборах президента, Владімір Путін також коментував рейд російських добровольців. Тоді він порівняв РДК та легіон “Свобода Росії” з “власовцями”, скаржачись, що ті “воюють на боці неонацистів”. Також він погрожував створенням “санітарної зони” на території України.
  • Голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко переконаний, що заяви Путіна це лише спроби заспокоїти росіян. Він додав, що раніше окупанти погрожували створити таку зону в Донецькій і Луганській областях. Наразі Кремль намагається стримати добровольців.
  • Ізраїльський військовий оглядач Давид Шарп шлях до реалізації плану про “санітарні зони” дуже довгий – для цього потрібно багато військових сил. Для створення потрібно зайти на територію України. Обстріли Сумщини можуть бути як актом терору, так і перевіркою.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *