Росія планує виготовити 600 літаків: Данілов відповів, чи це можливо

Данілов про можливість Росії виробляти нові літаки / Колаж 24 Каналу (фото ілюстративні)

У грудні Путін марив, що Росія до 2030 року нібито виготовить понад 1000 літаків. Прем’єр Мішустін нещодавно заявив про 600. У РНБО прокоментували, чи може країна-агресор виготовити стільки літаків.

В ефірі телемарафону секретар РНБО прокоментував заяви російської влади. Олексій Данілов наголосив, що окупанти не зможуть цього зробити, передає 24 Канал.

Чи може Росія виробляти нові літаки

Якщо йдеться про дитячі літаки, які виробляються для дітей, то, звичайно, вони можуть замінити ті іграшки, які сьогодні отримують з Китаю, на дитячі літаки. Ні про які 600 літаків не може йтися, тому що це фізично з урахуванням санкцій, які зараз діють проти цієї країни, неможливо. Вони навіть 10 – 20 не зможуть зробити якісних,
– підкреслив Данілов.

Також посадовець додав, що в окупантів вже є “канібалізм”. Пояснив, що загарбники беруть 2 – 3 літаки й з них збирають один. Адже по-іншому просто не мають, де взяти сучасні засоби, щоб ставити на сучасні літаки.

“Це й авіоніка, і електроніка, багато інших речей, які в Росії ніколи не виготовлялися і вони не спроможні це виготовляти, тому що не перебувають у тому розвитку, в якому перебувають цивілізовані країни світу”, – підкреслив Данілов.

Зверніть увагу! Станом на ранок 18 січня українські захисники вже знищили 331 російський літак. До речі, нещодавно наші воїни збили ДРЛС А-50. Цікаво, що таких літаків в агресора лише 9. Точніше, було дев’ять на початку повномасштабної війни.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *