Росія продовжує атакувати Україну “Шахедами”, у Сумах є влучання: хронологія 749 дня війни

Хронологія 749 дня війни / Колаж 24 Каналу

Росія не припиняє ведення кривавої повномасштабної війни проти України. Наші захисники активно працюють над тим, щоб дати відсіч агресору та відновити контроль над окупованими територіями.

Уже 749 днів Україна протистоїть Росії у повномасштабному вторгненні. Інформацію про ключові події 13 березня, поточну обстановку на фронті, а також про збитки, завдані ворогу, та руйнування від обстрілів – читайте у матеріалі 24 Каналу.

08:53, 13 березняЗа минулу добу наші захисники ліквідували 980 російських бійців

За даними Генштабу, ворог з 24 лютого 2022 року не дорахується 426 870 своїх бійців.

впродовж минулої доби зафіксували 91 бойове зіткнення. Генштаб ЗСУ зазначає, що російські загарбники завдали 10 ракетних і 84 авіаційних ударів.

08:49, 13 березняУдар Росії по багатоповерхівці в Кривому Розі: кількість жертв зросла

Кількість загиблих зросла до 4. Вілкул додав, що наразі 6 постраждалих у важкому стані перебувають у лікарні, зокрема, 2 дітей. Лікарі боряться за їхні життя.

08:47, 13 березняУ Сумах “Шахед” знищив 15 квартир: можуть бути загиблі

Внаслідок влучання ворожого БпЛА типу “Шахед” у житловий будинок в Сумах, попередньо, пошкоджено 30 квартир, з них 15 – зруйновані.

З-під завалів вдалося врятувати 10 мешканців, 8 з яких отримали травми різного ступеня тяжкості. Серед постраждалих є 5 дітей.

За інформацією Міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка, гасіння пожежі триває. Він додав, що ще троє людей можуть бути зниклі безвісти.

08:02, 13 березняРосійські військові поцілили у житлові квартали на Херсонщині

У Херсоні внаслідок обстрілів пошкоджено 8 багатоповерхівок та 2 приватних будинки, адмінбудівлю, господарську споруду та гараж.

Внаслідок ворожих атак у населених пунктах області були зафіксовані влучання у господарську споруду та сільгосптехніку.

Через російську агресію 3 людини дістали поранення.

06:56, 13 березняПротягом минулої доби відбулося 91 бойове зіткнення

Ворог завдав 10 ракетних та 84 авіаційних удари, здійснив 123 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 9 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 3 районах зосередження особового складу, артилерійському засобу, складу боєприпасів та 2 засобах ППО противника.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність.

В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському напрямку наші захисники відбили 4 атаки противника.

В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 26 атак ворога.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога. Тут ворог, за підтримки авіації, 26 разів намагався прорвати оборону наших військ.

06:34, 13 березняКілька безпілотників атакували нафтозавод у Рязанській області

Як кажуть очевидці, у Рязані нафтозавод потрапив під атаку дронами. Внаслідок цього спалахнула пожежа. У небо здіймається густий дим. Місцеві мешканці кажуть, що по цьому заводу вдарили трьома безпілотниками.

06:29, 13 березняУ кількох областях Росії заявили про атаку дронами

Воронезьку, Курську, Бєлгородську, Брянську та Липецьку області начебто налетіли дрони вночі атакували українські дрони. Там працювала російська ППО. Місцева влада традиційно заявила, що все збили.

06:27, 13 березняСуми атакували “Шахеди”: є влучання у житловий будинок

У Сумській ОВА повідомили, що влучання “Шахеда” відбулося у багатоквартирний житловий будинок. На місці працюють аварійно-рятувальні служби.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *