Росія запускала “Шахеди” з двох напрямків: де була загроза атаки дронів-камікадзе

“Шахеди” запустили з двох напрямків / Колаж 24 Каналу

Російські військові продовжують тероризувати мирне населення дронами-камікадзе. Відомо, що 7 квітня пізно ввечері ворог запустив “Шахеди” відразу з двох напрямків. У низці областей оголосили повітряну тривогу.

Передувало цьому повідомлення від моніторингових каналів. Вони писали про те, що акустично зафіксували пуски “Шахедів” з мису Чауда, що у Криму. Згодом стало відомо, що дрони-камікадзе залетіли в Україну також з Півночі.

Де існує загроза атаки “Шахедами”

8 квітня

03:43 Відбій загрози ударних БпЛА.03:18 Відбій у Вінницькій області. Ще три “червоні” – Рівненська, Хмельницька та Житомирська. 02:29 Повітряні сили пишуть: “Житомирська область рух ударних БпЛА у вашому напрямку з Хмельниччини”.02:12 Повітряна тривога зберігається у Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій і Рівненській областях.01:46 Повітряна тривога також на Рівненщині.01:39 Повітряна тривога вже на Хмельниччині.01:12 Повітряні сили зазначають, що зафіксований рух ударних БпЛА територією Вінницької області у західному напрямку, і що загроза для Хмельниччини.

01:07 Повітряні сили пишуть, що ударні БпЛА рухаються у напрямку Житомирської області.00:59 Повітряна тривога на Вінниччині.

00:49 Повітряну тривогу оголосили на Київщині. Тим часом відбої були на Одещині, Сумщині та Запоріжжі.

00:32 Повітряні сили пишуть:

Група БпЛА на Чернігівщині – у напрямку Київщини.
Група БпЛА на Миколаївщині – у напрямку Кіровоградщини/Вінниччини.

7 квітня

23:58 Станом на цю хвилину повітряну тривогу оголосили в Одеській, Херсонській, Миколаївській, Кіровоградській, Запорізькій, Сумській і Чернігівській областях.23:52 Повітряні сили зазначають, що у Кіровоградській області загроза застосування ударних БпЛА з Миколаївської області.23:50 У Повітряних силах зазначають, що з Сумщини ударні БпЛА рухаються у напрямку Чернігівської області.23:47 У Повітряних силах пишуть, що ударні БпЛА з Чорного моря у напрямку Одещини.23:31 ПС зазначили, що загроза застосування ударних БпЛА у Сумській області.23:23 Повітряні сили попереджають, що у Миколаївській області рух ударних БпЛА у напрямку Херсонщини.23:12 Повітряні сили пишуть, що група “Шахедів” спостерігається у Херсонській області, рухаються у північно-західному напрямку.

23:08 Повітряні сили попередили про загрозу ударних БпЛА з південного напрямку.

21:30 Моніторингові канали сповістили, що акустично зафіксований рух дронів-камікадзе “Шахед” з мису Чауда.Ворог вдарив 17 “Шахедами” у ніч проти 7 квітня

  • Повітряні сили ЗСУ зранку 7 квітня зазначили, що вночі російські загарбники завдали удару керованою авіаційною ракетою Х-31 з окупованої Луганської області, балістичною ракетою “Іскандер-М” з півострова Крим та 17 дронами-камікадзе “Шахед” з мису Чауда, що на півострові Крим.
  • Щоб відбити повітряний напад залучали авіацію, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи та засоби радіоелектронної боротьби.
  • За результатами протиповітряного бою, Сили оборони України збили 17 дронів-камікадзе “Шахед” у Харківській, Дніпропетровській і Полтавській областях.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *