Росіяни безуспішно наступають на Мар’їнку та біля Авдіївки: карта бойових дій за 14 січня

Карта бойових дій за 14 січня / Колаж 24 Каналу

Українські воїни дають ворогу гідну відсіч по всій лінії фронту. Водночас окупанти не припиняють спроб захопити наші території та повернути позиції, які відбили наші захисники.

Російська армія не припиняє атакувати Україну. Протягом минулої доби відбулося 61 бойове зіткнення.

Наші захисники відбивають атаки На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність. На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 4 атаки ворога біля Синьківки Харківської області.

Ситуація біля Синьківки: дивіться карту

На Лиманському напрямку вдалося відбити 4 атаки окупантів в районі Макіївки Луганської області та Тернів Донецької області.

Що відбувається на Лиманському напрямку: дивіть карту

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 2 атаки противника поблизу Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

Ситуація на Бахмутському напрямку: дивіться карту

На Авдіївському напрямку наші захисники стримують ворога, який досі намагається оточити Авдіївку. Наша армія тримає оборону, завдаючи загарбникам значних втрат. Відбили 5 атак противника в районах Новобахмутівки, Авдіївки та ще 15 атак біля Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області.

Ворог хоче оточити Авдіївку: дивіться карту

На Мар’їнському напрямку наші підрозділи продовжують стримувати ворога поблизу Красногорівки та Новомихайлівки Донецької області, де відбито 17 атак. На Шахтарському напрямку Сили оборони відбили 4 атаки противника південніше Пречистівки, західніше Старомайорського та південніше Рівнополя Донецької області. На Запорізькому напрямку українські захисники відбили 2 атаки окупантів в районі Роботиного Запорізької області.

Ситуація на Запорізькому напрямку: дивіться карту

На Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують заходи із розширення плацдарму. Попри значні втрати, ворог не полишає спроб вибити наші підрозділи із займаних позицій. Ворог здійснив 5 безуспішних штурмових дій на позиції українських захисників.Наші захисники працюють по росіянах

  • Наші воїни продовжують завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.
  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони знищено 7 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55 та одну керовану авіаційну ракету Х-59.
  • Підрозділи ракетних військ уразили 3 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 9 артилерійських засобів, 4 засоби протиповітряної оборони, склад боєприпасів та станцію радіоелектронної боротьби противника.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *