Росіяни тероризували “Шахедами” у Новорічну ніч: в яких областях була повітряна тривога

Окупанти атакують Україну Шахедами у передноворіччя / Колаж 24 Каналу

Останній вечір 2023 року видався теж неспокійним. Росіяни знову атакують Україну за допомогою “Шахедів”. Тривогу оголосили у низці областей. Згодом – по всій країні.

У другій половині дня 31 грудня Повітряні сили попередили про загрозу ударів дронами-камікадзе. Для яких областей існує небезпека і куди рухаються ворожі цілі, передає 24 Канал.

Росіяни запустили БпЛА

1 січня

05:53 Відбій.05:25 У Львові лунали вибухи, в ОВА підтвердили роботу ППО по “Шахедах”.04:30 Дрони долетіли до Львівської області, триває бойова робота ППО.03:30 “Шахеди” вже на Хмельниччині, курсом на Хмельницький, Старокостянтинів! – ПС.03:01 Повітряна тривога також у Чернівецькій області.02:49 Відбій на Київщині, але повітряна тривога тепер ще й на Хмельниччині.02:40 Повітряна тривога зберігається у Вінницькій і Київській областях.

31 грудня

23:26 Відбій повітряної тривоги на Кіровоградщині.23:20 Повітряні сили уточнили, що “Шахеди” з Чорного моря тримають курс на Одесу. Також фіксують ударні дрони, які летять на Миколаїв.23:15 Повітряна тривога на Херсонщині, Миколаївщині, Одещині, Кіровоградщині, Дніпропетровщині, Запоріжжі, Донеччині та Харківщині.23:12 Повітряні сили попереджають: “Шахеди” з Чорного моря у напрямку Одещини!”. В області оголосили повітряну тривогу.23:02 У Повітряних силах зазначили, що кілька груп “Шахедів” фіксують на межі Миколаївської та Дніпропетровської областей. Їхній напрямок руху – північно-західний. Також кілька груп ударних БпЛА на півдні Миколаївщини та рухається на Одещину.22:47 Повітряні сили пишуть: “Кіровоградська область – загроза застосування ударних БпЛА!”22:39 У Повітряних силах попередили, що ще кілька груп “Шахедів” з Херсонщини на Миколаївщину.22:29 Росіяни запустили нові групи “Шахедів” з Херсонської області в напрямку Миколаївщини. 22:08 У Херсоні знову пролунали вибухи. Тим часом у Дніпропетровській та Запорізькій областях Повітряні сили попередили про загрозу удару балістичними ракетами.21:30 МіГи пішли на посадку, у більшості областей – відбій тривоги.21:10 У Тернопільській та Вінницькій областях повідомили про вибухи, Ймовірно спрацювала ППО.20:05 По всій країні оголосили повітряну тривогу через МіГ-31к, який підняли росіяни з аеродрому “Моздок”.19:36 У Харківській, Дніпропетровській та Донецькій областях оголосили тривогу через загрозу ударів балістикою.19:29 Повітряну тривогу оголосили у Хмельницькій області та у столиці.18:18 Через загрозу ударів дронами повітряну тривогу оголосили у Чернігівській, Черкаській, Вінницькій та Київській областях. Натомість на Сході – відбій тривоги.

18:00 Повітряні Сили повідомляють, що на атака “Шахедів” триває. Росіяни знову запустили по Україні дрони-камікадзе. Окрім цього о 18:19 надійшло попередження про загрозу застосування балістичного озброєння з Криму.

Багато областей знову “почервоніли”. Повітряну тривогу оголошено у Київській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській, Черкаській, Вінницькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській, Миколаївській та Одеській областях.

17:38 1. “Шахеди” на Полтавщині – курсом на Миргород.
2. На Дніпропетровщині – прямують на північний захід.
3. На Миколаївщині – курсом на Кропивницький.17:13 1. “Шахеди” на Полтавщині, Харківщині – у напрямку Полтави, Охтирки на Сумщині.
2. З південного сходу – у напрямку Дніпра.
3. На сході Миколаївщини – у північно-західному напрямку.17:09 Одеська область “почервоніла”.16:45 Кілька нових груп “Шахедів” із Запоріжжя у напрямку Дніпропетровської області.16:43 Загроза застосування ворожих ударних БпЛА для Херсонської, Миколаївської областей.

16:39 “Шахеди” з Харківщини, Дніпропетровщини у напрямку Полтавщини. 16:10 “Шахеди” перебувають поблизу Павлограда. 16:07 Шахеди рухаються у напрямку Лозової на Харківщині. 16:06 Кіровоградська область “почервоніла”. 15:56 Шахеди – на сході Дніпропетровщини та на півдні Харківщини рухаються на північ.

Для яких областей існує загроза / Фото

Атака ракетами

Паралельно із загрозою безпілотників для Харківської області виникла інша небезпека. О 16:00 Повітряні сили повідомили про загрозу балістики для області з території Бєлгородської області.

Пізніше у Чугуївському районі на Харківщині пролунав вибух. У Харківській ОВА заявили про щонайменше чотири удари по території області ракетами С-300.

16:53 У бік Дніпра – керована авіаційна ракета Х-59.16:42 Ракета на Миколаївщині. Курс – північно-західний.16:35 Ракети летять з півдня на Кривий Ріг.16:07 Повітряні сили повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння для півдня та сходу України.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *