Росіяни вдарили по Дніпровському району: 8 людей постраждали

Коротка версія новини

  • Окупанти атакували Дніпровський район, що призвело до двох займань та численних поранень серед цивільного населення.
  • Восьмеро людей постраждали в результаті атаки – шестеро чоловіків та дві жінки.
  • Влада підтвердила інформацію про два займання в районі, інші подробиці ще уточнюються.

Окупанти атакували ракетами район Дніпра / Колаж 24 Каналу

Окупанти атакували ракетами околиці Дніпра. Кілька людей отримали поранення.

Вдень у Дніпрі було гучно. Ворог запустив по місту балістику.

Поранено цивільних

Російські окупанти вдень вдарили по Дніпровському району міста Дніпра балістикою. Пізніше міська влада розповіла про наслідки ворожого удару. Голова ОВА Сергій Лисак повідомив, що станом на 18:30 відомо про 8 постраждалих.

З пораненнями і 23-річна дівчина. У неї відкрита черепно-мозкова травма. Важка. А ще – троє чоловіків – 32, 43 та 47 років. Їхній стан середній. Двоє – в лікарні,
– повідомив він.

Перед цим Лисак повідомляв про поранення трьох чоловіків – 34, 48 і 70 років та 72-річної жінки. Очільник Дніпропетровської ОВА зазначав, що вони госпіталізовані у стані середньої тяжкості. Також була інформація про займання.

Наслідки російської атаки на місто / фото Сергій Лисак

О 12:30 Повітряні сили повідомили про загрозу використання ворогом балістичного озброєння. Тривогу було оголошено, зокрема, і для Дніпропетровської області. Вже за кілька хвилин у районі Дніпра пролунали перші вибухи.

Згодом військові попередили про ракету, яка летить на місто. Це було біля 12:48. За три хвилини прогриміли повторні вибухи. Тривога тривала майже годину.

У Харкові – “приліт” по приватному сектору

Після відбою загрози балістики Повітряні сили проінформували про ймовірність застосування авіаційних засобів ураження по прифронтових областях. Незабаром у Харкові пролунали вибухи.

Як повідомляє тамтешня поліція, окупанти скинули на місто керовану авіабомбу. Снаряд потрапив у землю на території приватного сектору. Пошкоджено п’ять приватних будинків та два автомобіля. Інформація про постраждалих не надходила. Голова ОВА Олег Синєгубов уточнив, що “приліт” стався у Салтівському районі міста.

Нагадаємо, що вчора, 22 квітня, росіяни атакували харківську телевежу. На щастя, минулося без постраждалих, адже під час тривоги співробітники встигли спуститися в укриття.

Водночас у місті були зафіксовані перебої із сигналом цифрового телебачення. Наразі харків’яни можуть підключати кабельне та супутникове ТБ. В ОВА повідомили, що радіо, інтернет та мобільний зв’язок працюють.

Відомо, що відбулося пряме влучання керованої авіаційної ракети Х-59, від чого телевежа розламалася навпіл.

Загальна висота об’єкту до влучання – 250 метрів. Удар був на висоті близько 140 метрів. Пошкоджені технічні приміщення.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *