Росіяни втратили склад боєприпасів та “осліпли” на кілька РЛС: наслідки “бавовни” у Криму

4 січня українські сили провели спецоперацію на тимчасово окупованому півострові. У ГУР розповіли про втрати, яких зазнали окупанти у Криму.

Вдень 4 січня, коли голова ГУР святкував день народження, у Криму у різних місцях гуркотіло і палало. Згодом стало відомо, що то Україна атакувала військові об’єкти російських загарбників.

Яких втрат зазнав ворог у Криму

З моменту проведення спецоперації минуло вже два дні, а інформацію про її наслідки ще встановлюють. Час від часу офіційні особи повідомляють про ті чи інші досягнення української “бавовни”, яку росіяни ще довго пам’ятатимуть.

Так, сьогодні Головне управління розвідки розповіло, що внаслідок ударів по Криму вдалося ліквідувати ворожий склад боєкомплектів, розташований поблизу населеного пункту Гришине. Крім того, росіяни “позбулися” кілько РЛС на аеродромі у Саках.

Спецоперацію здійснили військові ГУР, Повітряних сил спільно із силами сектору оборони держави.

Дані космічної розвідки підтверджують успішне вогневе ураження складу БК російських загарбників у Гришиному / Фото ГУР

Дані космічної розвідки підтверджують успішне вогневе ураження складу БК російських загарбників у Гришиному / Фото ГУР

Нагадаємо, що вдень 4 січня українські сили завдали ударів по території тимчасово окупованого півострова. Самі росіяни назвали цю атаку наймасованішою за період війни. Окупанти жалілися, що Крим атакували майже 40 безпілотників і з десяток ракет. Пізніше стало відомо, що ЗСУ поцілили у командний пункт під Севастополем, а також вдарили по військовій частині у районі Євпаторії. Зазначалося, що у тому районі наші захисники успішно знищили один із елементів протиповітряної оборони противника.

Коментуючи “бавовну” у Криму 4 січня речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк натякнула, що “ураження” ворожих військових об’єктів на півострові триватиме. І справді, виявилося, що комплексна спецоперація у Криму розтягнулася ще на кілька днів. У ніч проти 6 січня там знову було гучно і гаряче. Це Україна вдарила по аеродрому у Саках. З’ясувалося, що то окупанти позбулися ще одного пункту управління.

У Росії на аеродромі палав Су – 34

Вранці 4 січня на день народження Буданова ГУР потішило українців відео, на якому яскраво палав винищувач. Ним виявився російський Су-34, який базувався на аеродромі у районі Челябінську.

Слід зазначити, що не лише у Криму було багато “бавовни”. У Бєлгороді і Новоросійську теж чули потужні вибухи.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *