Росіяни змушені перекидати більше установок ППО з фронту на захист тилу, – джерела

У Росії пробеми з ППО у тилу / Колаж 24 Каналу

Нічна атака 21 січня на нафтовий термінал в Усть-Лузі показав, що росіяни мають проблеми з кількістю установок протиповітряної оборони. Тож тепер вони змушені перекидати все з фронту у тил.

Про це 24 Каналу розповіли джерела у спецслужбах. Вони також розповіли, що нафтовий термінал в Усть-Лузі після атаки повністю зупинив свою роботу.

Росіяни мають проблеми з ППО

Співрозмовники розповили, що атака Служби безпеки України по морському нафтовому терміналу в Усть-Лузі завдала не тільки значних матеріальних, але й іміджевих збитків російським окупантам.

Хвалена російська ППО продемонструвала свою дірявість. За даними наших джерел, росіяни змушені перекидати ще більше установок ППО з фронту на захист тилу,
– розповіли співрозмовники.

Крім того, вони розповіли, що після атаки СБУ всі танкери, які були біля термінала, відійшли далеко в море. Їхнє завантаження було зірване.

У Повітряних силах висловилися про російську ППО

  • Речник Повітряних сил Юрій Ігнат оцінив вразливість протиповітряної оборони росіян. За його словами, “ППО російська проріджується”.
  • Полковник підкреслив, що Москва, Петербург, бункери Путіна будуть чимось захищені більш-менш, але дрони українського виробництва долітають і до Москви, і до Пітера, і до інших нафтобаз. Ігнат сказав, що подекуди у Росії “прохідний двір” у плані прикриття неба.
  • Крім того, речник Повітряних сил сказав, що Сили оборони концентрують свою увагу на знищенні самих установок ППО ворога. І в цьому наші захисники мають певний успіх.
  • Зростання втрат у Росії як в особовому складі, так і у техніці, в тому числі у ППО, оцінили у розвідці Великої Британії. У відомстві сказали, що втрати ворога зросли в порівнянні з минулим проміжком часу.
  • Варто наголосити, що атака по нафтовому терміналу в Усть-Лузі здійснила СБУ за допомогою безпілотників. Де розташований нафтотермінал, який уразила Україна – читайте у матеріалі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *