Розпочався конкурс українсько-ізраїльських наукових проєктів

Міністерство освіти і науки спільно з Міністерством інновацій, науки і технологій Ізраїлю оголосили конкурс спільних науково-дослідних проєктів на 2022–2023 роки.

До участі в конкурсі запрошуються науковці закладів вищої освіти, науково-дослідних установ і підприємств.

За умовами конкурсу, до розгляду приймаються проєктні пропозиції у галузі прикладної математики (топологічні матеріали; прикладна математика в теорії чисел; криптографія; обчислювальна математика) та єврейської спадщини (цифрові гуманітарні науки: єврейсько-українська спадщина та історія).

Керівники та головні учасники проєктів можуть подавати кілька заявок, однак вони не зможуть отримати фінансування більш ніж за одним проєктом.

Для реєстрації пропозиції необхідно надати супровідний лист, заявку учасника за встановленою формою, лист-підтвердження від ізраїльського партнера-керівника проєкту та CV українського та ізраїльського наукових керівників проєкту.

Також необхідно додати акт експертизи на відкриту публікацію матеріалів за темою проєкту.

Переможцям буде виділено фінансування на один рік із можливістю продовження на другий. Рішення щодо фінансування на другий рік прийматиметься після розгляду результатів першого року роботи.

Інформація про переможців буде оприлюднена на сайті МОН у розділі «Результати конкурсів».

Документи для участі в конкурсі приймаються до 15 березня 2022 року.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *