“Шахеди” вигулькнули від кордону з Молдовою: у низці областей була повітряна тривога

Росія запустила “Шахеди” / Колаж 24 Каналу, Getty Images

Ввечері 26 лютого російські військові знову запустили свої дрони-камікадзе. Внаслідок цього у регіонах, де існувала загроза атаки “Шахедами”, оголосили повітряну тривогу.

24 Канал слідкує за ситуацією та розповідає, де була загроза атаки дронами-камікадзе. Нагадуємо, якщо у вашому регіоні оголосили повітряну тривогу – негайно ж вирушайте до укриття та перебувайте там доти, поки не буде сигналу про відбій.

В яких областях була загроза атаки “Шахедами”Варте уваги! Всю актуальну інформацію, яка стосується атаки “Шахедами”, оперативно читайте у нашому телеграм-каналі.

27 лютого

00:37 Відбій тривоги, пов’язаної з загрозою атаки “Шахедами”.

26 лютого

23:58 Повітряні сили пишуть: “Ворожі БпЛА курсом на Харків!”23:48 Повітряні сили пишуть: “Ворожі БпЛА на межі Сумщини та Харківщини! Напрямок руху – на південний захід.”23:31 Повітряні сили пишуть: “БпЛА у Рівненській області – курсом на північ!”23:25 Повітряні сили попереджають: “Рівненська область – загроза застосування ударних БпЛА!”23:15 “На поточний момент повітряний простір області чистий. Проте залишайтесь в укриттях, повітряна тривога триває”, – зазначив Руслан Запаранюк, глава Чернівецької ОВА.23:11 Повітряні сили написали: “Невизначені БпЛА від кордону з Молдовою – у напрямку Хмельницького!”22:55 Повітряну тривогу оголосили на Хмельниччині та в Чернівецькій області. Пов’язана вона з загрозою атаки дронами-камікадзе.22:43 Відбій повітряної тривоги, пов’язаної з атакою “Шахедами”.22:41 Відбій повітряної тривоги на Черкащині. 22:25 Повітряна тривога зберігається на Черкащині, Полтавщині, Харківщині, Дніпропетровщині, Донеччині.22:08 За даними Повітряних сил, на Дніпропетровщині – ракетна загроза.21:55 Повітряні сили пишуть: “Черкаська область – загроза застосування ударних БпЛА!”21:47 Повітряні сили пишуть: “Група БпЛА на Кіровоградщині, рухаються в північному напрямку.”21:37 Відбій повітряної тривоги на Дніпропетровщині, Запоріжжі та Черкащині.21:36 Повітряні сили пишуть: “Ворожий БпЛА з Полтавщини в напрямку Харківщини.”21:35 Повітряні сили уточнили: “Кропивницький – рух БпЛА у вашому напрямку з Півночі.21:30 Повітряні сили попереджають: “БпЛА з Чорного моря в напрямку Одещини.”21:18 Повітряні сили попереджають: “Черкащина рух ударних БпЛА у вашому напрямку.”21:12 Повітряні сили написали: “Пуски керованих авіаційних бомб тактичною авіацією на Донеччині.”21:08 Повітряні сили пишуть: “Керована авіаційна ракета, імовірно Х-59, в напрямку Дніпропетровщини!”21:07 Повітряну тривогу також оголосили на Харківщині, Полтавщині та Донеччині.20:58 За даними Повітряних сил, дрони-камікадзе вже у районі Кропивницького. Будьте обережними та не залишайте укриттів.20:43 Повітряні сили попереджають: “Група БпЛА на Кіровоградщині, рухаються в північно-західному напрямку. Група БпЛА на Одещині, рухаються у західному напрямку”.20:25 Повітряну тривогу оголосили також на Дніпропетровщині. Повітряні сили пишуть: “Дніпропетровська область – загроза застосування ударних БпЛА!”20:21 Повітряну тривогу також оголосили у Кіровоградській області. Повітряні сили сповістили: “Ворожі БпЛА на Миколаївщині, рухаються у напрямку Кіровоградської та Одеської областей”.19:58 Повітряні сили зазначили, що декілька груп ударних БпЛА наразі рухаються Херсонською областю у напрямку Миколаївщини.19:56 Повітряну тривогу на цю хвилину оголосили на Одещині, Херсонщині, Миколаївщині, а також Запоріжжі.19:45 У Повітряних силах уточнили, що дрони ворога на Миколаївщині, вони рухаються на Одещину.19:39 Повітряні сили повідомили, що Херсонська та Миколаївська область під загрозою атаки дронами-камікадзе.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *