“Щоб не залишилося взагалі нічого”: у Росії заявили про намір повного знищення України

Пропагандист Сергій Мардан розмріявся про повне знищення України / Колаж 24 Каналу

Громадяни країни-агресорки не припиняють дивувати суспільство своїми цинічними та абсурдними заявами. Так, кремлівський пропагандист Сергій Мардан розмріявся про повне знищення України.

Росіянин вважає, що всю територію України потрібно перетворити на “санітарну зону”, де не зможуть жити люди. За словами путінського улюбленця, нашу державу потрібно “розібрати на цеглу”, передає 24 Канал.

Радіють масованим обстрілам України

Під час чергового авторського ефіру Соловйова, який підтримується “Всеросійською державною телевізійною та радіомовною компанією”, українофоб Сергій Мардан порадів через масовані атаки по території України.

Кремлівський пропагандист натякнув, що така тактика російського керівництва стосовно знищення критичної інфраструктури нашої держави буде продовжуватися й надалі.

А що буде далі? Та ми цілий тиждень бачимо, що буде далі. Далі вся Україна методично перетворюватиметься на “санітарну зону,
– цинічно насміхається z-патріот.

У розумінні прихильника кривавих дій Москви “санітарна зона” означає “територію війни”. За його словами, це місцевості, де немає електрики, де розбиті мости, транспортні розв’язки, де не ходить залізниця.

Поплічник Путіна вважає, що це відбувається, коли “великі міста не в змозі підтримувати нормальну життєдіяльність, бо там не працює водопостачання, каналізація, не працює МНС, не працюють нормально лікарні”, а також “йдуть потоком люди”.

“Мені здається склався абсолютно повний консенсус довкола тієї ідеї, що Україну треба розібрати на цеглу. Щоб там не залишилося взагалі нічого”, – додав пропагандист.

Сергій Мардан обурив черговими заяви: дивіться відео

Мардан не перший озвучив свої нездійсненні мрії

  • Речник Путіна Дмітрій Пєсков висловив позицію Кремля щодо поточного стану війни з Україною. У ній він наголосив, що Росія продовжуватиме вести кровопролитну війну задля “захисту” своїх громадян та територій.
  • Він підкреслив, що Кремль не може допустити існування України на своїх кордонах, яка, за його словами, прагне використати будь-які методи для відбору у Росії анексованого Криму та чотирьох окупованих областей України.
  • На думку речника Путіна, саме Україна становить загрозу для громадян Росії та її територій. З цієї причини Кремль не може собі дозволити, щоб на її кордонах була держава, котра готова в будь-який спосіб відібрати у Росії незаконно анексований Крим та чотири окуповані області України.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *