Скільки російських військових наразі воюють в Україні: Буданов дав свою оцінку

Буданов оцінив кількість росіян на фронті проти України / Колаж 24 Каналу

Росія, попри значні втрати, продовжує надсилати нових солдатів на війну проти України. Тому кількість російських загарбників на фронті змінювалася з початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов оцінив кількість російських солдатів, які наразі воюють проти нашої армії. За словами Буданова, така кількість не допоможе окупантам досягнути успіхів у війні.

Буданов назвав кількість росіян на фронті

За оцінками Буданова, на тимчасово окупованих українських територіях перебуває понад півмільйона російських військових. Водночас він наголосив, що не бачить великого потенціалу для пересування росіян на лінії фронту в короткостроковій перспективі.ʼ

Водночас начальник ГУР МО був рішучий у своїй впевненості у повній перемозі України над Росією, попри занепокоєння щодо втоми українських військ, переваги Росії у внутрішньому військовому виробництві та відсутності руху на передовій.

За його словами, наступні шість місяців будуть цікавими, оскільки в цей період закінчиться поточний поштовх Росії на лінії фронту. На думку Буданова, війна закінчиться тільки одним шляхом.

Встановлення справедливості – ось чим це закінчиться. Поверненням втраченого,
– заявив він.

Глава ГУР дав інтерв’ю журналістам: найцікавіше з розмови

  • Очільник ГУР Кирило Буданов припустив, що новий контрнаступ України розпочнеться уже весною 2024 року. Крім того, він сказав, що наступ Росії скоро буде “повністю вичерпаний”, залишаючи поле бою відкритим для атаки України.
  • Також очільник української розвідки Кирило Буданов припустив, що атаки на російську інфраструктуру можуть посилитися. За його словами, гіпотетично існує план, за яким все це відбувається, однак він відмовився розкривати його журналістам.
  • Крім того, Буданов висловився про долю сумнозвісного Кримського мосту. Глава ГУР МО сказав, що “палати там немає чому, він має закінчити своє існування”, і висловив сподівання, що ця подія вже може статися у 2024 році.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *