Стартував другий етап реєстрації на додатковий НМТ

У понеділок розпочався другий етап підтвердження участі в додатковій сесії національного мультипредметного тесту, що триватиме до 10 серпня.

Цей етап також мають пройти учасники основної сесії, які не з’явилися для проходження тестування.

Для підтвердження участі у тестуванні на Інформаційній сторінці учасника потрібно вибрати назву населеного пункту, де зручніше буде пройти тестування у період проведення додаткової сесії.

Якщо кількість вступників, які хочуть проходити тестування в певному місті, перевищуватиме кількість робочих місць, що можуть створити організатори, то після заповнення цих місць місто стане недоступним для вибору.

Дату, час і місце проходження НМТ можна буде дізнатися після 12 серпня, коли з’явиться можливість завантажити запрошення на тестування.

Очікується, що додаткова сесія НМТ проходитиме у 21 області України та  Києві. Наразі неможливо провести НМТ в АР Крим,  Донецькій, Луганській і Херсонській областях, місті Севастополь.

За кордоном додаткову сесію НМТ буде проведено в Австрії, Бельгії, Болгарії, Греції, Грузії, Данії, Естонії, Канаді, Латвії, Литві, Люксембургу, Молдові, Німеччині, Португалії, Польщі, Словенії,  Словаччині, Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, Сполучених Штатах Америки, Туреччині, Угорщині,  Фінляндії, Франції, Хорватії, Чехії та Швейцарії.

Для отримання оперативної інформації про проведення вступної кампанії приєднуйтесь до каналу Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram.

ЗНО

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *