Таблиці одиниць вимірювання: наочність для дітей

Проєкт «Розвиток дитини» спільно з Освіта.ua пропонує батькам та вчителям початкових класів таблиці одиниць вимірювання площі, довжини, маси та часу.

Така наочність допоможе учням початкових класів систематизувати знання про одиниці вимірювання різних величин.

Таблиці містять інформацію про основні співвідношення між одиницями вимірювання, показують, як правильно скорочено позначати одиниці вимірювання, які вчить дитина.

Яскрава та зрозуміла наочність полегшить засвоєння учнями програмового матеріалу з математики та сприятиме розвитку всебічно розвиненої особистості.

Площа: таблиця одиниць вимірювання. Таблиця одиниць вимірювання площі – наочність, яка допоможе дитині систематизувати знання про одиниці вимірювання площі та поглибити знання про іменовані числа. На прикладі декількох зображень можна візуально ознайомитися з відношеннями між гектаром та аром, аром та метром квадратним, сантиметром квадратним та міліметром квадратним.

Довжина: таблиця одиниць вимірювання. Таблиця одиниць вимірювання довжини – наочність, яка допоможе дитині систематизувати знання про одиниці вимірювання довжини. Додатково діти можуть ознайомитися із цікавою інформацією про одиниці вимірювання довжини.

Маса: таблиця одиниць вимірювання. Таблиця одиниць вимірювання маси – наочність, яка допоможе дитині систематизувати знання про одиниці вимірювання маси. Додатково діти можуть ознайомитися із цікавою інформацією про масу найбільших і найменших у світі предметів.

Час: таблиця одиниць вимірювання. Наочність, яка допоможе дитині систематизувати знання про одиниці вимірювання часу. Таблиця містить інформацію про основні співвідношення між одиницями вимірювання часу, показує, як правильно скорочено позначати зазначені одиниці вимірювання. Додатково діти можуть ознайомитися із цікавою інформацією.

Усі таблиці можна роздрукувати та використовувати як дидактичний матеріал під час навчання та виконання домашніх завдань.

УСІ ЗАВДАННЯ

Popup

розвиток дитини

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *