Таблиця множення: ігрові завдання для дітей

Проект «Розвиток дитини» спільно з Освіта.ua пропонує батькам та вчителям початкових класів оригінальні творчі завдання, які допоможуть дітям швидко та без проблем вивчити таблицю множення.

Завдання, створені у формі головоломок, розмальовок, мозаїк або цікавих ігор, стануть важливим кроком до якісного виконання математичних операцій множення.

Також ігровий формат завдань налаштовує дитину на творчість та гарний настрій, що дає можливість отримувати задоволення від навчання.

Завдання, присвячені вивченню таблиці множення, дозволять наочно пояснити дитині принцип, за яким одне число помножується на інше, та допомогти їй розуміти та уявляти собі кількісну інформацію, закладену у відповідному математичному прикладі.

Деякі завдання допомагатимуть дитині запам’ятовувати таблицю множення дещо незвичним чином, наприклад, фокусуючись на добутках двох чисел у певних межах, а також залучаючи зорову пам’ять та увагу.

Виконання завдань вимагатиме від дитини зосередженості та утримання в пам’яті чисел таблиці множення, що допомагатиме їй краще засвоювати даний матеріал та розвивати математичне мислення.

Виконувати такі завдання можна поодинці та в парі, а також у маленьких групах, принагідно розвиваючи навички усного рахунку, комунікативні здібності та уважність.

ПЕРЕЙТИ ДО ЗАВДАНЬ

розвиток дитини

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *