Тартуський університет проведе Дні відкритих дверей

PR

У період з 28 лютого по 3 березня 2022 року найбільший університет Естонії – Тартуський – організовує віртуальні Дні відкритих дверей для усіх, хто цікавиться міжнародними програмами бакалаврату чи магістратури.

Віртуальні дні відкритих дверей – це унікальна можливість поринути в атмосферу Тартуського університету, познайомитися з програмними менеджерами та студентами, що допоможе сформувати більш повну картину навчання в університеті.

Усі абітурієнти, які долучаться до заходів, зможуть обрати програму своєї мрії, щоб потім навчатися в університеті, який входить до ТОП 1,2% найкращих вишів світу.

Протягом Днів відкритих дверей учасники дізнаються все про міжнародні бакалаврські та магістерські програми, процес подачі документів та умови зарахування, стипендії та фінансування навчання, умови проживання й життя в Естонії та багато іншого.

У рамках заходу кожен охочий зможе долучитися до онлайн-трансляції презентацій навчальних програм, поставити запитання й отримати на них відповіді та послухати про досвід навчання нинішніх студентів.

Також учасники заходів отримають унікальну можливість переглянути онлайн-тури корпусів Тартуського університету.

В умовах пандемії Тартуський університет проведе захід у онлайн-форматі, що дозволить кожному приєднатися до презентацій та дискусій з будь-якої країни.

Ознайомитися із детальним розкладом заходу та зареєструватися на нього можна за посиланням.

Також потенційні учасники можуть слідкувати за новинами заходу в Фейсбуці.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

освіта за кордоном

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *