Теж хочуть зустрітись з Зеленським: конгресмени просять змінити дату візиту президента України

Про це розповіла співголова Групи підтримки України в Конгресі Марсі Каптур. Вона наголосила, лист з проханням змінити час зустрічі уже направили главі Білого дому Джо Байдену.

До теми Зеленського офіційно запросили до США: у Білому домі назвали дату

Змінити дату не так складно, – конгресменка

Я сподіваюсь, що президент це розгляне. Я знаю, що він дуже зайнятий – це перший рік його адміністрації. Але змінити дату не так складно і дозволити нам провести належний діалог з українським президентом,
– зазначила вона.

Солідарний з позицією Каптур і сенатор-республіканець Тед Круз. У твітері він написав, що президент Зеленський не зможе залучити до дискусії членів Конгресу, які виступають проти капітуляції перед “Північним потоком-2”.

Зверніть увагу! Конгрес США перебуватиме на канікулах з 7 серпня по 20 вересня.Про дату візиту Зеленського стало відомо 21 липня

Зазначимо, що про дату візиту Зеленського до США стало відомо ввечері 21 липня. Відповідне оголошення з’явилось на сайті Білого дому. Президент України привітав призначення дати і наголосив, що чекає на плідну та змістовну зустріч. Пріоритетом стане обговорення стратегічного партнерства двох країн.

Актуально США і Німеччина домовилися щодо “Північного потоку-2”: якими будуть гарантії для України

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *