“Твоя нація смердить як свиня”: експосол Азербайджану облаяв Жиріновського та росіян – відео

Вагабзаде – колишній посол Азербайджану в Білорусі, Молдові та Пакистані. Він обурений провокаційними заявами російського політика, які звучали напередодні.

Детальніше Добалакався: слова Жиріновського спровокували скандал між Азербайджаном та Росією

Що сказав Жиріновський

У липні одіозний російський політик ефірі спілкувався з журналістами про конфлікт Вірменії та Азербайджану й російських миротворців. Він заявив, що Південний Кавказ – зона впливу Москви. Водночас підкреслив, що влада США, якщо захоче, нібито може “скинути” президента Азербайджану за 2 тижні. Й додав, що лише Росія може врятувати їхнього лідера від такої долі. Через такі висловлювання Жиріновського азербайджанське МЗС вручило ноту тимчасовому повіреному у справах Росії.

Жорстка відповідь Вагабзаде

Азербайджанський дипломат в ефірі одного з телеканалів відповів Жиріновському. “Володю, слухай, жирна свиня, старий осел. Колись ти нас обізвав баранами. Тоді ми чомусь всі промовчали. Минув час, але ти почав нахабніти”, – так він почав своє зверення. Ці його слова в ефірі проілюстрували фотографією Жиріновського та зображенням свині.

Так телеканал проілюстрував слова Вагабзаде / Скриншот з відео

Азербайджанець пообіцяв “подарунок” Жиріновському

Вагабзаде наголосив, що останнім часом нахабність російського політика не має меж, проте зауважив, що це – його особиста справа. Мовляв, кожна нація та народ мають свою гордість та менталітет.

А тепер я тобі кажу: ти смердиш, як свиня. Ти свиня, і смердить твоя нація, як свиня,
– висловився дипломат.

“Кожного місяця ми відправляємо для вас ікру, рибу, гроші, самі помираємо з голоду. Цього разу я особисто куплю й відправлю тобі намордник, щоб надіти на твою пащу”, – додав колишній посол. Й підкреслив, що коли “Жиріновський та весь російський народ на чолі з Путіним займалися нісенітницями”, він проливав кров в Афганістані.

Азербайджанський дипломат облаяв Жиріновського: дивіться відео

“Я працював, зокрема, в Ірані. Знаю, чим займаються росіяни. Дурницями. Вони смердять. Вже сморід ваш поширився на весь світ. Дихати неможливо! Знай своє місце”, – підсумував Вагабзаде.

Недавні заяви Жиріновського про Україну

  • У липні скандальний росіянин закликав виключити Україну з ООН. Він традиційно сипав звинуваченнями у бік української влади та називав її незаконною.
  • Раніше політик стверджував, що дасть 10 мільйонів рублів тому, хто почепить російський триколор над Києвом. “Підзаробити” він пропонував московським силовикам.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *