В одній з областей України НМТ-2024 відбудеться в укриттях

На Рівненщині НМТ відбудеться в укриттях / M&M Photography

На Рівненщині національний мультитест цього року планують провести у шкільних укриттях. У регіоні вже складають перелік відповідних закладів освіти.

Рішення ухвалили за результатами освітянської наради за участі очільниці Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариси Середяк. Вона озвучила вимоги до проведення мультитесту.

На Рівненщині учні складатимуть НМТ в укриттях

Середяк зауважила: тестування триватиме протягом чотирьох з половиною годин. У цей час включили перерву.

Директорка Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти наголосила, що в укриттях мають бути комп’ютери зі швидким інтернетом і місця для персоналу.

Укриття при цьому має відповідати вимогам щодо доступності згідно з державними будівельними нормами та стандартами.

Зауважимо, що НМТ у 2024 році відбуватиметься у межах двох сесій: основної та додаткової – у спеціально створених тимчасових екзаменаційних центрах.

Часто підготовка до вступної кампанії супроводжується стресом. Впоратися з ним допоможуть в Optima Academy на курсах підготовки до ЗНО та НМТ. Індивідуальний підхід, акцент на необхідних предметах, систематизація навчання та заповнення прогалин у знаннях – все, щоб абітурієнт був цілком впевнений у своїх знаннях.

Ці ТЕЦ створять у приміщеннях закладів освіти, які технічно можуть забезпечити проведення онлайн-тестування. На Рівненщині вже складають перелік таких локацій та продовжують облаштовувати інтернет.

НМТ-2024 планують провести в укриттях

  • Очільниця Українського центру оцінювання якості освіти Тетяна Вакуленко раніше повідомляла, що в окремих областях нашої держави НМТ у 2024 році може відбутися в укриттях.
  • Торік мультитест так відбувався у Запорізькій області.
  • Вакуленко уточнила, що в укриттях має бути електромережа, налаштована на те, щоб витримувати навантаження, безперебійний інтернет, вбиральні мають бути доступні для учасників тощо.
  • Це мають забезпечити ОВА.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *