В університеті культури стартували Дні відкритих дверей – 2023

PR

У Київському університеті культури і мистецтв стартували Дні відкритих дверей – 2023. Амбітна творча молодь з усієї країни завітала до трендового закладу вищої освіти та особисто познайомилась з університетом майбутнього.

Цієї суботи вперше в новому 2023 році університет культури радо вітав амбітну і талановиту молодь, що з’їхалася з різних куточків країни на День відкритих дверей.

Абітурієнти мали змогу поспілкуватися з деканами, завідувачами кафедр і зірковими викладачами, які ознайомили молодь із переліком та особливостями престижних спеціальностей, що пропонує університет, умовами вступу та новітніми освітніми програмами.

На факультетах кіно і телебачення, готельно-ресторанного і туристичного бізнесу, дизайну і реклами, PR, журналістики та кібербезпеки, музичного мистецтва, хореографічного мистецтва, івент-менеджменту та шоу-бізнесу, театру, кіно та естради в онлайн та офлайн-форматі відбулися відеопрезентації, майстер-класи, консультації, співбесіди від майстрів курсів і попереднє зарахування до університету найталановитішої молоді.

Студенти радо провели екскурсії для поважних гостей університетом мрії, представивши інноваційні науково-практичні лабораторії із сучасними мультимедійними технологіями, де проходить підготовка високопрофесійних кадрів, які вдало поєднують отримані теоретичні знання з практичними навичками, відповідно до специфіки майбутньої фахової діяльності.

Навчання в університеті культури – це незабутні студентські роки, зустрічі з відомими людьми, справжніми майстрами своєї справи, тренінги від топменеджерів, майстер-класи, змістовні лекції і практичні, цікаве дозвілля.

Вражали також випускників шкіл і коледжів високотехнологічними VR-лабораторіями, відеомонтажними, студіями фото- та звукозапису тощо.

Михайло Поплавський зустрівся з абітурієнтами в інноваційній лабораторії SPACE-STUDIO «ПоплавОК» – високотехнологічному креативному просторі для студентів, призначеному для фото- і відеозйомок телевізійних проєктів, музичних кліпів, ТікТоків. Він презентував брендовий виш України, де зосереджені найпрестижніші творчі і бізнес-спеціальності, потужну матеріально-технічну базу (віртуальний 3Д тур університетом), топові факультети, зіркових викладачів і випускників університету культури, досягнення та стратегічні перспективи.

        Переглянути цей допис в Instagram                      

Допис, поширений Михайло Поплавський (@poplavskiy_michail)

2023 рік ректор університету проголосив роком інновацій в університеті культури, серед яких:

  • запровадження модернізованих освітніх програм;
  • діджиталізація освітнього процесу «Університет у смартфоні»;
  • створення бази відеолекцій;
  • автоматизація університету культури через SRM-систему;
  • запуск метавсесвіту та VR-освіти;
  • курс на створення університету майбутнього.

«Радий вітати вас у найкрутішому університеті країни. Сьогодні успіху досягають ті, у кого є мета, внутрішній стрижень, характер і воля до перемоги! Будьте лідерами та режисерами свого життя!

Обирайте професію за покликанням! Через улюблену професію ви реалізуєтесь як творчі особистості, станете популярними, успішними і щасливими українцями!

Успішні українці – успішна Україна!

Місія університету культури – вести за собою креативну, амбітну та перспективну молодь, яка генерує нові ідеї, і в майбутньому формуватиме еліту української нації.

Я мрію, щоб в Україні було модно вчитися в українських університетах. Щоб талановиті, успішні молоді випускники вузів залишалися в Україні!

Вам творити новітню історію нашої країни!

Університет культури чекає на амбіційних, талановитих, неординарних і креативних абітурієнтів 2023!

Тримаймо разом українську хвилю!» – зазначив Михайло Поплавський.

Молодь отримала безліч неймовірних емоцій, яскравих і позитивних вражень, зробивши впевнений крок до вибору майбутньої професії.

Київський університет культури і мистецтв запрошує абітурієнтів на День відкритих дверей щосуботи з 9:00 до 18:00.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *