Війна з усіма одночасно неможлива, – політичний експерт про санкції РНБО та Коломойського

Про це заявив експерт з політики Олександр Солонтай в ефірі програми “Що це було?” на 24 каналі. Він зауважив, що санкції США щодо Коломойського ще досі з певних причин не отримали продовження в Україні.

До теми Коломойському вже немає куди тікати, – Лещенко

Чому щодо Коломойського немає санкцій

За словами Солонтая, питання про те, чому РНБО досі не запровадила обмеження щодо Коломойського, залишає сумнів щодо його справжніх відносин з Володимиром Зеленським. Невідомо, чи вони повільно “холоднішають”, чи залишаються “теплими”, чи є якась третя система взаємостосунків.

Як зауважив Солонтай, попри санкції РНБО щодо Фірташа і Медведчука, боротьба Зеленського з усіма олігархами неможлива.

Це просто неймовірний, фантастичний сценарій. З усіма одночасно війна неможлива,
– заявив експерт.

Довідка. РНБО у лютому наклала санкції на Віктора Медведчука та його дружину Оксану Марченко, заблокувавши їхні активи. Вже у червні обмеження ввели й щодо олігарха Дмитра Фірташа.

Дізнайтеся більше Коломойський і Порошенко потрапляють до реєстру олігархів, – Малюська

Випуск програми “Що це було?” на 24 каналі: дивіться відео

Санкції щодо Коломойського: коротко

  • США у березні ввели санкції проти Ігоря Коломойського. Крім того, обмеження торкнулися й сім’ї олігарха. Держсекретар США Ентоні Блінкен звинуватив Коломойського в спробах підірвати демократію в Україні.
  • За словами Олексія Данілова, зі 130 людей, щодо яких застосували обмеження Мінфіну США, 100 вже перебувають і під санкціями РНБО. Водночас щодо інших осіб ще отримують інформацію від партнерів.
  • Тимчасовий повірений у справах США в Україні Джордж Кент розповів, що заборона для Коломойського на в’їзд в США є лише першим кроком Держдепу. На цьому історія не закінчиться.
  • У Росії щодо Коломойського відкрили кримінальну справу. Олігарха підозрюють у створенні злочинної банди, яка крала нафту.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *