Військовому стало погано у київському метро, медики нібито боялися до нього підходити, – ЗМІ

Військовому стало зле у київському метрополітені / Колаж 24 Каналу

Мережею 3 лютого почали поширювати ролик. На ньому, стверджують автори, можна побачити військового, котрому через контузію стало недобре. І що до нього побоялися підходити медики.

За словами автора ролика Олега Володарського, стався інцидент на станції метро “Політехнічний інститут” у Києві. Там нашому захисникові стало зле, але медики, додав автор, не поспішали до нього підійти, щоб надати допомогу.

Лікарі кажуть, що його бояться

Медики не розуміють, що робити. Намагаємося розв’язати ситуацію, але допомоги, схоже, не дочекаємося… Просимо допомогти, а лікарі нічого не роблять. Просимо допомогти, а вони кажуть, що його бояться,
– каже чоловік, котрий знімав ситуацію на відео.

Журналісти hromadske звернулися по коментар до відділу комунікації поліції у Києві. Його представник Дмитро Грищенко зауважив, що медичні працівники надали чоловікові допомогу. Вони пропонували йому госпіталізацію, але він від неї відмовився.

Військовому стало погано у київському метро: дивіться відео

Грищенка спитали, чи були це ті самі медики з ролика. На це питання представник відділу комунікації зауважив, що в нього відсутня відповідна інформація.

У виданні також звернулися до пресслужби Київського метрополітену по коментар. Утім, на момент написання новини відповіді поки не було.

Напередодні підлітки зламали кабіну машиніста метро

  • Мережею також поширювали інше відео. На ньому можна побачити, як двоє підлітків зламали замок, а також проникли у кабіну машиніста метро. Відомо, що поліція вже зайнялася відповідним інцидентом.
  • Неповнолітні хлопці побували у кабіні машиніста впродовж кількох секунд. Після цього вони покинули її. Попри це, незаконним є сам факт їхнього проникнення всередину.
  • На ролику, який гуляє мережею, користувачі побачили, що підліток використав відмичку, щоб потрапити всередину кабіни машиніста. Один з неповнолітніх хлопців посидів на місці машиніста. Звернімо увагу, що мовиться про кабіну машиніста, розташовану у кінці рухомого складу.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *