Вночі Росія випустила по Україні 25 “Шахедів”: скільки вдалося збити

Скільки “Шахедів” збила Україна / Колаж 24 Каналу

Росія вночі проти 11 березня запустила по Україні десятки “Шахедів”. Більшість ворожої зброї збили Збройні Сили України.

На жаль, вибухи лунали у Харкові та Одесі. Повітряна тривога в Україні почалась після опівночі 11 березня, а відбій пролунав орієнтовно о 4 ранку, пише 24 Канал.

Що відомо про атаку росіян дронами

Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 25 БпЛА типу Shahed. Силами та засобами протиповітряної оборони України 15 ударних дронів було знищено,
– розповіли в Сухопутних військах.

Сили оборони Півдня відзвітували, що збили в небі над Одеською областю 10 безпілотних апаратів типу Shahed-131/136.

Військові розповіли, що бойова робота тривала півтори години. Дрони атакували регіон з акваторії Чорного моря.

Безпілотники літали складними маневрами між житлових та промислових кварталів, що ускладнювало роботу ППО.

Зверніть увагу! У Генштабі ЗСУ розповіли, що за минулу добу наші військові збили 59 безпілотників оперативно-тактичного рівня.

На жаль, не вдалось уникнути влучань. В Одеському районі уражено інфраструктурний об’єкт, пошкоджено адміністративні будівлі, виниклу пожежу оперативно ліквідовано,
– повідомили Сили оборони Півдня.

Окрім того, ударна хвиля вибила скло у вікнах приватних будинків, уламки зруйнували господарчі споруди. За попередніми даними, люди цілі.

Росія атакувала Харків: коротко

  • Орієнтовно о 1:43 11 березня міський голова Ігор Терехов повідомив, що дрони атакували Харків. Зокрема, вони вдарили в районі щільної житлової забудови.
  • На жаль, приліт зафіксували по об’єкту цивільної інфраструктури. Люди вціліли, хоч сам об’єкт пошкоджений частково, як і житлові будинки поруч. На місці працювали всі служби.
  • У Харківській обласній прокуратурі повідомили, що окупанти влучили по території Слобідського району Харкова.
  • Глава Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що окупанти пошкодили 2 багатоквартирні будинки, готель, об’єкт інфраструктури та комунальний заклад, 2 автомобілі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *