Воїни ЗСУ відбили втрачену позицію під Авдіївкою, – Сухопутні війська

ЗСУ мають успіхи під Авдіївкою / Колаж 24 Каналу

На Авдіївському напрямку, де тривають запеклі бої, українські військові досягнули успіху. 28 грудня бійцям ЗСУ вдалося відбити раніше втрачену позицію у цьому районі.

Про це повідомляють Сухопутні війська Збройних Сил України у своєму телеграм-каналі, інформує 24 Канал. Ворог не полишає спроб оточити й захопити Авдіївку, проте під час кожного штурму зазнає великих втрат.

Деталі успішної операції

Воїни оприлюднили відео, як взяли під свій контроль позицію, що раніше була захоплена російськими окупантами.

Чотири наших піхотинці відбили раніше втрачену позицію на Авдіївському напрямку,
– повідомили в Сухопутних військах.

ЗСУ відбили позицію у ворога/ Сухопутні війська ЗСУ

Позицію повернули воїни 2-го механізованого батальйону Окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького.

За даними військових, у результаті вдалої операції, двох окупантів знищено, ще четверо поповнили обмінний фонд України.

Окупанти, яких ЗСУ взяли в полон/ Скриншот з відео

Зауважте! На Авдіївському напрямку нашими захисниками протягом 27 грудня відбито 15 атак східніше Новобахмутівки, Авдіївки та 17 атак біля Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області.

Варто зауважити, що зі сторони України ця операція пройшла без втрат.

Оборона Авдіївки триває

  • Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний прокоментував ситуацію в Авдіївці, яку намагаються захопити російські війська. За його словами, українські військові оборонятимуть місто стільки, скільки буде сил, проте якщо їх буде недостатньо, то важливо зберегти людей.
  • Командувач Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Тарнавський зазначив, що обстановка в районі Авдіївки на Донеччині постійно змінюється. Окупанти кидають на підкріплення підрозділи “Шторм-Z” та “Шторм-V”. Тим часом українські військові постійно маневрують.
  • У середу, 20 грудня, військовослужбовець першого загону центру спецпризначення Омега з позивним “Зигзаг” повідомив, що окупанти хочуть перерізати “дорогу життя”, яка веде в Авдіївку. За його словами, Сили оборони отримують все необхідне саме за допомогою “дороги життя”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *