Вступники можуть відстежувати перебіг вступної кампанії

З метою інформування вступників, батьків і громадськості про перебіг вступної кампанії та конкурсну ситуацію у вишах, інформаційна система «Вступ.ОСВІТА.UA» розпочала публікацію рейтингових списків абітурієнтів, які подають заяви на вступ.

Оновлення даних у системі відбувається тричі на добу. Станом на вечір 20 липня до закладів освіти подано 125 тисяч заяв від вступників на спеціальності бакалавра та медичного магістра.

Загалом Вступ.ОСВІТА.UA надає інформацію про конкурсні пропозиції від усіх закладів вищої освіти України, що здійснюють прийом абітурієнтів для здобуття ступенів фахового молодшого бакалавра, молодшого бакалавра, бакалавра або магістра.

Також на сайті доступна інформація про складові конкурсного бала для вступу на ту чи іншу спеціальність, ліцензовані обсяги, коефіцієнти, що застосовуються до конкурсних балів вступника тощо.

Окрім того, на сайті розміщена актуальна контактна інформація закладів освіти, а також файли з правилами прийому до кожного закладу вищої освіти.

До того ж онлайн-платформа надає доступ до статистичної інформації вступної кампанії за три попередні роки, що допоможе абітурієнтам зорієнтуватися й оцінити можливості вступу на ту чи іншу спеціальність кожного закладу освіти.

ВСТУП.ОСВІТА.UA

 Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram.

вступ на бакалавра

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *