Вступники отримали бюджетні місця в юридичну магістратуру

Вступники до магістратури за спеціальностями «Право» та «Міжнародне право» отримали рекомендації для зарахування на навчання за кошти державного бюджету.

Загалом рекомендації отримали 826 вступників до магістратури за спеціальністю «Право» та 43 вступники – за спеціальністю «Міжнародне право».

Вступники можуть перевірити, чи отримали вони рекомендацію на бюджет, на сайті Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA».

Абітурієнти, які отримали рекомендації для зарахування на навчання за кошти державного бюджету, мають до 18.00 7 серпня подати до університету необхідний перелік документів.

Вступникам, які подавали електронну заяву та отримали рекомендацію до зарахування й планують виконувати вимоги до зарахування засобами електронного або поштового зв’язку, необхідно додатково до комплекту документів сформувати з електронного кабінету та підписати КЕП (відповідну інструкцію опубліковано на сторінці Мінцифри) або роздрукувати/написати власноруч та підписати відповідну заяву на вступ.

У разi дистанційного подання оригіналів необхідних документів укладання договору на навчання між закладом вищої освіти та вступником здійснюється впродовж 10 робочих днів від дати початку навчання.

Зарахування вступників на бюджетну форму навчання відбудеться 12 серпня.

ВСТУП.ОСВІТА.UA

ЗНО в магістратуру
вступ на магістра

Источник: osvita.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *